Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelmem összejött valakivel, mit tegyek?
Nem járunk. Csak nagyon jóban a sráccal. Régebben jártunk. Azóta barátok vagyunk, de én azóta is szeretem és mindig reménykedtem, hogy visszatalál hozzám. :(
De most összejött valakivel :( és gyűlölöm a lányt :(
Nekem is voltak randijaim. Most is randizgatok valakivel, de egyik sem tudja feledtetni velem Őt. Próbálok nem rá gondolni de még álmomban is zaklat, reggelente sírva kelek fel. S azt kívánom bárcsak ne lenne senkije. Tudom, hogy ha szeretem, akkor örülnöm kéne a boldogságának, és mikor beszélek vele tudok mosolyogni még tanácsot is adok neki, de belül rettenetesen fáj.
25L
Ha a srác nem akar járni vele akkor csak még nagyobb sebeket sebez azzal, hogy flörtöl vele... én ezt nem javasolnám. A vonzalmadat, kapcsolatra való hajlandóságodat mutasd ki az bőven elég.. a többi már az ő dolga. Ha ő is szeretne újra járni veled akkor lép ha nem akkor sajnos maradtok barátok. Ami neked igy természetesen egyre kellemetlenebb hisz végig kell hallgatnod a hódításait, párkapcsolati problémáit.
Ha már nem birod én is azt javaslom szüneteltesd a dolgot egy időre... még az is lehet, hogy elkezdesz hiányozni neki és ő fog kezdeményezni. UGyanebben a helyzetben vagyok az exem haverjával.. Számomra barátként jöhet szóba ő viszont többet akart volna emiatt már kezd távolodni mert nem akarja magát bántani de nekem iszonyat hiányzik már első nap hogy nem beszélünk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!