Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után egyből összejött valakivel, szerintetek ez normális?
Voltam. Szar érzés, de felesleges itt bármilyen erkölcsi győzelmet elérned. Semmit sem tesz nem megtörténté, illetve senkit nem érdekel. A csaj már rég túl van rajtad.
Amit ajánlok, hogy amilyen gyorsan csak tudsz csajozz be. Az új nő egy perc alatt feledteti a bánatodat. Viszont idővel gondold át az előző kapcsolatodat, és tanulj belőle, és ne kövesd el máskor is ugyanazokat a hibákat.
Ráadásul, ha tényleg valahogy "bosszantani" szeretnéd a csajt, akkor is minél előbb nőzz be. Az esik ugyanis a legrosszabbul mindenkinek - ami éppen neked is fáj -, ha már leszarják őket.
Amit írtál (22F) korotokból ítélve a volt barátnőd is hasonlóan fiatal lehet. Ebben a korban és ennyi idejű együttjárás után ez normális.
Ettől sokkal szarabb helyzetek is vannak, pl én még most sem tudom a valódi okát ,hogy 7év után miért hagyott el. Persze volt kifogás ezer, de ahogy elment(könnyed volt és fölszabadult) az nem arra utal ,hogy én sértettem volna meg, hanem hogy másik pasi van a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!