Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerethet még a régi szerelmem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerethet még a régi szerelmem? Egy éjszakára újra összejött velem és amúgy a mostani barátom bátyja és van már családja is. (4 éve már hogy vége) Ittunk aznap de ha nem érezne irántam akkor megtudta volna tenni ezt az öccsével és a családjával?

Figyelt kérdés

Azóta nem beszélhettünk mert elmondtam az egész családnak hogy még mindig szerelmes vagyok a srácba (a barátom eddig is tudta de reméltem szakít velem ha mindenki fogja tudni). Szakítani akartam de "nem engedett el", ő így is szeret és velem marad bármennyire is fáj neki. Persze soha nem mondanám el neki mi is történt.

Egy 20 éves lány

2009. dec. 26. 00:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Ezért vagy még éretlenke.
2009. dec. 26. 00:12
 2/20 A kérdező kommentje:
Pontosan miért?
2009. dec. 26. 00:15
 3/20 anonim ***** válasza:

Együtt vagy valakivel, de mással fekszel le.

Esélyes, hogy az exed csak kihasznált.

Szakítani akarsz, érd el, hogy engedjen el.

Ő szenved a legjobban.

2009. dec. 26. 00:16
 4/20 anonim ***** válasza:
Szia! Nyilvánvalóan meg van még a régi vonzalom, ha a családi békét kockáztatta egy éjszakáért.Azt, hogy ez most szerelem vagy erős testi vonzalom, esetleg otthoni konfliktus miatt alakult így a dolog nem tudom. Javaslom a mostani pároddal zárd le a kapcsolatot, hiszen nem szereted őt, csak boldogtalan leszel mellette és ő is melletted. Kívánom, hogy minél előbb találd meg a boldogságot :)
2009. dec. 26. 00:17
 5/20 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy őt is szeretem csak nem voltam belé sose szerelmes, ha a tesója nem lenne eléldegélnénk. És ő viszont boldog mellettem mert mindent megkap tőlem minden téren
2009. dec. 26. 00:21
 6/20 anonim ***** válasza:
De szerelmet nem kap tőled, ami nagy baj :) Tudom, hogy így viszonylag elviselhetőbb, hiszen a család révén közel lehetsz a volt párodhoz is, akit igazán szeretsz, de ezzel csak becsapod a jelenlegit, bár nem tudom mit kellene mondanod neki azon kívül, hogy nem őt szereted.
2009. dec. 26. 00:23
 7/20 A kérdező kommentje:
:) Köszi egyébként a segítséget mert rajtatok is múlik hogy tudok-e lépni
2009. dec. 26. 00:25
 8/20 anonim ***** válasza:
Milyen irányba szeretnél lépni? A régivel szeretnél beszélni, vagy csak le szeretnéd zárni a jelenlegit?
2009. dec. 26. 00:27
 9/20 A kérdező kommentje:
A régivel mindenképp szeretnék találkozni mert megőrülök nélküle, de az a baj h nem tudom hogy szakadhatnék el a mostanitól annyira összenőttünk. Tényleg nem tudnék neki mit mondani mert most úgy érzi h minden rendben van
2009. dec. 26. 00:33
 10/20 anonim ***** válasza:
Hát ez igen nehéz helyzet :(:( Nagyon rossz, amikor szeretsz valakit és látod, hogy mással van, és te tulajdonképpen nem akarod bántani a jelenlegit. Láttam már nagyon sok ilyen párt, én még hál' istennek sosem keveredtem ilyen szituációba. A régivel alkohol hatására jöttél össze? Amennyiben nem, nyugodtan kérdezd meg az érzéseit. Amennyiben nem állt alkohol hatása alatt, akkor valószínű érez még valamit, egy éjszakáért szerintem egy férfinek sem éri meg feldobni a családját és az öccsével való kapcsolatát.
2009. dec. 26. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!