Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerethet még a régi szerelmem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerethet még a régi szerelmem? Egy éjszakára újra összejött velem és amúgy a mostani barátom bátyja és van már családja is. (4 éve már hogy vége) Ittunk aznap de ha nem érezne irántam akkor megtudta volna tenni ezt az öccsével és a családjával?

Figyelt kérdés

Azóta nem beszélhettünk mert elmondtam az egész családnak hogy még mindig szerelmes vagyok a srácba (a barátom eddig is tudta de reméltem szakít velem ha mindenki fogja tudni). Szakítani akartam de "nem engedett el", ő így is szeret és velem marad bármennyire is fáj neki. Persze soha nem mondanám el neki mi is történt.

Egy 20 éves lány

2009. dec. 26. 00:07
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Volt bennünk pia de ha nekem volt annyi önkontrollom hogy kb. fél óráig azt magyaráztam neki hogy ezt nem tehetjük meg... Ő ugyanúgy próbált csókolni hiába ellenkeztem és végül nem tudtam neki ellenállni
2009. dec. 26. 00:39
 12/20 anonim ***** válasza:
Hááát, akkor is kérdezz rá, amikor más nem hallja, szóval mindenképpen diszkréten négyszemközt. Ez így korrekt. Amennyiben nemet mond, fogadd el és próbálj keresni valakit, hidd el fogsz találni. Az az igazi, aki viszont szeret :) Tehát ha nemet mond, akkor nem ő az igazi, ergo vár rád valaki, akivel viszont szeretitek egymást :) Azonban ha ő igent mond, akkor minden adott ):
2009. dec. 26. 00:41
 13/20 anonim ***** válasza:
Jajj ":)" - ezt akartam a végére :)
2009. dec. 26. 00:42
 14/20 A kérdező kommentje:
Megpróbálok vele minél hamarabb összefutni csak nehéz lesz úgy hogy más ne tudja meg. Hálás vagyok amiért ennyire foglalkozol a problémámmal:)
2009. dec. 26. 00:45
 15/20 anonim ***** válasza:
Ezért van ez az oldal :):):)
2009. dec. 26. 00:52
 16/20 anonim ***** válasza:
Na meg általában azt látom, hogy nem segíteni próbálnak, hanem bántják a kérdezőket, pedig biztos vagyok benne, hogy másnak is jól esne a segítség, ha ilyen helyzetbe kerülne, mert lehet, hogy még nem volt tapasztalata ilyen téren, mint ahogy nekem sem, de honnan tudják mit hoz az élet? Nem értem miért nem lehet emberségesnek lenni egymással. Elvégre csak egy kérdésre kell válaszolni, nem pedig megszólni azt, aki feltette :)
2009. dec. 26. 00:59
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem szeretném hogy te vagy bárki ilyen fájdalmat érezzen minden egyes percben. Remélem a te életed boldogabb. Én most megpróbálok aludni, hátha...
2009. dec. 26. 01:01
 18/20 anonim ***** válasza:

:) Pihenj csak és karácsonykor ne ilyenen gondolkozz :) Élvezd az ünnepeket :) Menni fog :):)

Jó pihenést!

2009. dec. 26. 01:03
 19/20 A kérdező kommentje:
Amúgy Boldog Karácsonyt!
2009. dec. 26. 01:07
 20/20 anonim ***** válasza:
Neked is :)
2009. dec. 26. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!