Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek szégyellnem kellene?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Niki0617 kérdése:

Szerintetek szégyellnem kellene?

Figyelt kérdés
Huszonkét éves leszek és még sohasem volt fiúbarátom. Szerintetek ez ciki?

2013. máj. 24. 17:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem kell. Tőled picivel idősebbként nem volt még barátnőm, de nem érzem, hogy szégyellnem kellene. Akkor neked sem :)
2013. máj. 24. 18:05
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Ciki hát. 22 évesen ciki a ciki mert az nem cigi és nem is cici, hanem ciki. Kb ennyire értelmes ember lehetsz.
2013. máj. 24. 18:06
 13/16 anonim ***** válasza:

akkor lány barátod már volt?

nem te vagy aki így van, sok lány jár még hasonló cipőben N

2013. máj. 24. 18:14
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem volt lánybarátom és nem is tervezem. Csak férfiakhoz vonzódom.
2013. máj. 24. 18:15
 15/16 A kérdező kommentje:
11-es válaszoló: És nem rossz érzés, hogy nem volt még? Nekem nőként most már, hogy mindjárt 22 leszek, kezdem úgy érezni, hogy itt lenne az ideje, de mégse jön össze. Most tetszik egy férfi, de vele se tudom eldönteni, hogy hogyan áll hozzám. Téged, miért került el ennyire a szerelem?
2013. máj. 24. 18:28
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

11-es vagyok: De, néha rossz érzés, ám ez csak átmeneti állapot, igazán soha nem görcsöltem rá, nem pánikoltam miatta. Persze jó lenne ha lenne már valaki, de erőltetni nem fogom a dolgot.

Hogy miért került el? Itt most hosszú lenne részletesebben kifejteni, így hirtelen maradjunk annyiban, hogy nagyrészt amiatt, mert nem veszem föl a XXI. század ritmusát úgy, ahogyan azt az emberek többsége teszi.

2013. máj. 24. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!