Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellnem kéne a tényt, hogy chaten ismertem meg?
Most őszintén, ezen mi a szégyellni való? Az, hogy 30 éve ilyenre még nem volt lehetőség? Az emebr ott ismerkedik, ahol lehetősége van rá. Felmentél a chatre, megismerted, azóta boldogok vagytok. Szerintem inkább büszkének kéne lenned rá, hogy sikerült normális pasit megismerned a chaten. :)
F/27
Azt hiszem értem, miért kérdezed.
Helyedben inkább féligazságot mondanék, elég annyi: Interneten! Ha valakit érdekelnek a részletek, akkor viszont fejtsd ki neki úgy, ahogy itt leírtad!
A chatre sokan csak "jópofizni", poénkodni mennek becenevek mögé bújva. Nem tartom komoly dolognak (én is kipróbáltam kíváncsiságból)! Egyesekben előítéletet válthat ki, ha csak annyit mondasz: ott jöttetek össze!
Szerintem egyáltalán nem kéne ezt szégyellni.
Én chat.hu-n ismertem meg a barátomat, három éve vagyunk együtt. Ha valaki kérdezi, megmondom és kész. Egyáltalán nincs miatta rossz érzésem.
21/l
énis myvipen ismertem meg a barátnőmet pedig minden hétvégén bulizni járok meg előtte is voltak már barátnőim. megtetszett , felvettem msnre, egy délutáni beszélgetés után találkoztunk és össze is jöttünk... fél éve vagyunk együtt és nagyon szeretjük 1mást
nincs ebben semmi cink, mamár szinte megismersz valakit egy közösségi oldal profiljából
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!