Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éltetek már titkos szerelemben? Mikor nem tudhatott rólatok a külvilág?
Figyelt kérdés
Összejöttem a munkatársammal, ha ezt megtudja a főnök vagy bárki abból lehet, nem fog semmi jó kisülni. Jelenleg titkoljuk, nem is szeretnénk, hogy kiderüljön, elég sokan dolgozunk ott. De néha ez igy elég tré. Volt már valaki ilyen helyzetben?2013. máj. 23. 18:09
1/8 anonim válasza:
Ha a munkahelyen kívül normálisan találkoztok,akkor teljesen rendben van a dolog.
2/8 anonim válasza:
Krisztike is azt hitte, hogy titokban marad, aztán mégsem.
4/8 A kérdező kommentje:
Folyton félek, hogy lebukás lesz. A buszon, az utcán vagy bárhol. Vagy csak egyszerűen valaki rájön és ezt nem akarom. Mindezek mellett szar az is, hogy ott van és még csak meg se ölelhetem. Lehet, hogy munkahelyet kellene váltanom de elég régóta itt vagyok, ráadásul szeretem is.
2013. máj. 23. 18:15
5/8 anonim válasza:
Szerintem, abban az esetben, ha jó munkát nézel, elégedett veled a főnök, akkor egyáltalán nem probléma, ha egy munkatársaddal jársz, mindaddig, amíg ez nem megy a munka rovására.
6/8 anonim válasza:
amíg nem szakított az exével, addig igen :D
7/8 anonim válasza:
Munkahelyen alapból nem kell ölelgetni/csókolgatni a másikat. Az meg, hogy munkahelyen kívül mit csináltok, nos finoman szólva senkinek semmi köze. Ebbe nem szólhat bele a főnök. Én nem bujkálnék. (max akkor gáz, ha egymás alá vagytok beosztva) Szerintem ez teljesen mindennapos szituáció.
8/8 SevN válasza:
Kedves Kérdező!
Ilyen esetekben borítékolni lehet a lebukást. Csináljátok úgy mindennap, mintha az utolsó lenne! :)
Üdv,
SevN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!