Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít a kor a szerelemben?
Figyelt kérdés
2 példát szeretnék konkréten megkérdezni? Normális-e, ha egy 18 éves egy 13 évessel jár, és normális-e, ah egy 35 éves egy 18 évessel jár?2013. máj. 19. 20:11
1/6 anonim válasza:
az 1so pelda eleg abszurd, a masodik mar nem annyira, foleg ha a ferfi a 35.:D
2/6 anonim válasza:
18 éves mit akar 13 évestől? GO TO PRISON!!
4/6 anonim válasza:
18 éves 13 évessel szerintem nem túl jó, főleg azért, mert az egyikük már nagykorú, így vannak bizonyos igényei... A másikkal viszont nincs probléma, elvégre mindkét személy felnőtt, felelősségteljes döntésekre képes, így együtt lehetnek, ha akarnak.
5/6 anonim válasza:
Számomra mind a 2 lehetőség nagyon sok!
35 évesen sosem kezdenék egy 18 évessel, minimum a 25.
Én ennek a híve vagyok.
6/6 A kérdező kommentje:
Jó, mert osztálytársamnak 35 éves jegyese van :D
A másik az meg csak egy random példa volt... És ha 18 és 14 lenne?
2013. máj. 19. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!