Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a szerelemben számít a súly?
Kedves Rita!
Igen, számít a súly. Aki, azt mondja, hogy nem, az hazudik.
Igen, számít.
Attól eltekintve, hogy mindenkinek más tetszik, illetve más az ideálja, számít. És itt most jönnek a hozzászólások, hogy "De én nem kinézet alapján döntök!" Nos, ez részben igaz, részben nem. Az agy először automatikusan a kinézet alapján választja ki a jelöltjét, majd miután az illető jobban megismeri a kiszemeltjét, és belső tulajdonságai alapján is tetszik neki, akkor fog teljesen beleszeretni.
én több vagyok nálad, és sokat számít az önbizalom, az öltözködés, smink stb.
régen tök zárkózott voltam, aztán rájöttem h nyitottabbnak kéne lenni, figyeltem magamra és láttam a fiúk felfigyelnek rám, és felbukkant az első nagy szerelem. Igy még jobban lett önbizalmam, határozottabb lettem, kihívóbb stb. Szép arcom van, csak nekem is az alakommal van bajom, viszont ennek ellenére azt hangsúlyozom ki magamon ami szép és szeretek, plusz azért értek a pasikhoz...
És elég sok pasival volt dolgom a súlyom ellenére is ;)
önbizalom, hidd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!