Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában miért lett divat, hogy az emberek szerelem nélkül kezdenek párkapcsolatba?
attól hogy pár sor után, azt mondta találkozzatok, csak beszélgetni akart, miért kell ez a lényeg mi a francnak hívjuk, hogy randi, ez felfogás kérdése
nekem párkapcsolat, ha együtt élünk, a többi együtt járás,
amiket leírtál az a fiatalok részéről van, amúgy valahol minden ember némileg türelmetlen, szeretné az életét egyenesbe hozni, de mindenhez idő és türelem kell N
"Persze, ha a szikra, vonzódás megvan, akkor abból már jóeséllyel kialakulhat a szerelem, de mivel mégis sok esetben az ilyen egyének nem lettek szerelmesek később sem, ebből az derül ki, hogy vagy nem volt elég erős a vonzalom kettejük között, vagy pedig tényleg csak annyi, hogy kedvelték, jól elvoltak vele."
Kialakulhat, de nem fog mindenkivel, nem is kell mindenkivel. Sok emberhez vonzódhatunk, de nem mindenki alkalmas párunknak. Az elején pedig nem lehet megállapítani, hogy lesz-e a vonzalomból szerelem vagy sem. Ahhoz azért nagyon sok másik dolog is kell.
"Viszont szerintem a szerelem kialakulásához idő kell, és legalább is valamennyire ismerni a másikat, de sokan túl türelmetlenek ahhoz, hogy ezt kivárják. Miért kell ennyire rohanni? "
Senki nem rohan szerintem. De miután összejöttetek és nem érzed, hogy a vonzalom kezd átalakulni szerelemmé akkor mire várnál ? Hosszú folyamat, amíg átalakul, de lehet érezni, hogy egyáltalán elkezdődött-e vagy sem. Én ha pl 1 hónap után sem érezném, hogy már kezd kialakulni köztünk valami mélyebb a vonzalomon túl, akkor tudom, hogy felesleges várnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!