Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lesz ebből? (többi lent)
Nem én kezdtem ki vele így alakult azt azért megkérdezném miért minősítem le magam?
a kérdésemre kértem választ nem ítéleteket, ítélkezni bárki tud főleg más életén úgye
"a kérdésemre kértem választ nem ítéleteket, ítélkezni bárki tud főleg más életén úgye"
Tipikus reakció az igazságra :D Mindegy majd megszívod úgyis vele,az idő engem fog igazolni :)
3
"Nem én kezdtem ki vele így alakult"
Nem alakult volna igy, ha van egyáltalán egy csepp tartásod, mint nő. De nincs.
"Nem alakult volna igy, ha van egyáltalán egy csepp tartásod, mint nő. De nincs."
Azért ezt így bátorság kijelenteni Róla, mert "minden olyan, hogy mindenkivel megeshet". Ez van a példabeszédek könyvében, és gondolom, hogy a kérdező nem egy vallásos Nő.Az ember sokszor kerülhet kétes, nehéz, nehezen értelmezhető helyzetbe,kapcsolatokba, elvihetik az érzelmei ilyen-olyan irányba.Bárkivel megeshet.
Ebből mi lehetséges? Bonyodalom! Az érzelmek felett uralkodni kell, sokszor nem könnyű.A legjobb amit tehetsz, ha elengeded, (mint írtad), mert ha együtt lesztek, mi a garancia, hogy nem lesz újabb? Azt mondja szeret, de ezt mondja a másiknak is.
"Rengeteg csalódásod volt" , és ha vonzod az ilyeneket?
Akkor ez is az lesz. Lehet a gyárban is ismerkedni, biztos van, lesz ott más fiú is.Én ezt gondolom,ne haragudj.Remélem jól döntesz.Majd írjál, hogy mi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!