Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből lesz még szex?
Van egy fiú, akivel egyszer voltam együtt. Van barátnője, nyitott kapcsolatban élnek..illetve úgy mondanám, hogy a fiú poligám típus és a barátnője ezzel tisztában is van. A llány állítólag soha nem törődött azzal, hogy kik azok a lányok, akikkel még a barátjának kapcsolata van. Sajnos tőlem mégis begőzölt,amikor megtudta hány éves vagyok és látott képet rólam, bevágta a hisztit. Eltiltotta tőlem, én tabu lettem...a fiú azt mpndja sajnálja,h ez így alakult, de tiszteletben tartja a barátnője döntését, mert sokat jelent neki a lány. Nekem nagyon hiányzik az együtt töltött idő a fiúval (haverkodás és szex), mert úgy érzem ő tudja a legjobban az eddigiek közül mi okozza nekem a legynagyobb örömöt a szexben, izzik a levegő már akkor is, ha elmegyek mellette.
Élethelyzetünkből kifolyólag pár naponta így vagy úgy, de véletlenül összefutunk, minden alkalommal elmondja,h csinálná tovább velem, de forró a szitu, mert a csaja azóta sem nyugodott le.
Szerintetek ebből lesz még szex? (Szépen kérem, hogy akik ennek a "csodás" triónak bármely tagját megvetik, ne itt oltogasson, inkább privátban. ) Köszönöm, hogy elolvastátok.
Itt sokkal jobb oltogatni, mert mindenki látja.
Lesz még keksz, igen.
A rólad látott kép alapján begözőlt.
Én is megnézhetem azt a képet? Szeretném!
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!