Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » SOS, FONTOS! Volt már veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS, FONTOS! Volt már veletek ilyen?

Figyelt kérdés
3 éve járok a barátommal. Eleinte nagyon szerelmes voltam belé,borzasztón szerettem. Nagyon sok emléket szereztünk,amit soha el nem lehet felejteni. Jóban rosszban kiálltunk egymás mellett. Egyszer aztán észrevettem hogy olyan mintha megszokássá vált volna minden. Nem tudom, ha szakitásra kerül a sor sirok, és el sem tudom képzelni nélküle az életem. Egyszer úgy érzem borzasztóan szeretem, másnap biztos vagyok benne hogy nem. 17 éves lány vagyok, ő 20 éves fiú. Nem akarom eldobni a sok emléket, egyszerüen mindenről ő jut az eszembe. Minden erőmmel azt akarom, h minden olyan legyen mint rég, lehetséges ez? Kérem segítsetek :(

2013. máj. 9. 11:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem ő lesz életed párja. Még csak 17 vagy, de már ezt érzed. Nem lesz örökéletű..

Persze, hogy fáj, hiszen 3 év hosszú idő, sok szép emlékkel.

Mikor nálunk eljött ez az idő a 2 éves kapcsolatomban, akkor az utolsó 3 hónapot én végig sírtam. Szinte minden este álomba sírtam magam. Ezidő alatt egyre és egyre közelebb kerültem ahhoz, hogy felfogjam, ennek vége kell legyen. Több olyan pillanat volt, hogy még egy ilyen és vége..és mégegy és mégegy. Aztán eljött 3 hónap után a pillanat, amikor tudtam, innen nincs visszaút. Ezidő alatt nekem sikerült feldolgoznom, az exnek meg nem, mert fel sem fogta igazán, pedig ő szakított. Ő még utána hónapokig szenvedett és meg viszonylag hamar továbbléptem.

Nagyon nehéz időszak volt.

De fiatal vagy még, és leszel még szerelmes. Sokkal szerelmesebb. De nem a mostani barátodba..

2013. máj. 9. 12:08
 12/12 anonim ***** válasza:

# 11/11 ma 12:08

Teljesen igazad van!

2013. máj. 9. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!