Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » SOS, FONTOS! Volt már veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS, FONTOS! Volt már veletek ilyen?

Figyelt kérdés
3 éve járok a barátommal. Eleinte nagyon szerelmes voltam belé,borzasztón szerettem. Nagyon sok emléket szereztünk,amit soha el nem lehet felejteni. Jóban rosszban kiálltunk egymás mellett. Egyszer aztán észrevettem hogy olyan mintha megszokássá vált volna minden. Nem tudom, ha szakitásra kerül a sor sirok, és el sem tudom képzelni nélküle az életem. Egyszer úgy érzem borzasztóan szeretem, másnap biztos vagyok benne hogy nem. 17 éves lány vagyok, ő 20 éves fiú. Nem akarom eldobni a sok emléket, egyszerüen mindenről ő jut az eszembe. Minden erőmmel azt akarom, h minden olyan legyen mint rég, lehetséges ez? Kérem segítsetek :(

2013. máj. 9. 11:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az emlékek összekötnek, ami miatt fájna őt eltaszítanod magadtól, de lehet, hogy már meguntad. Még nagyon fiatal vagy, valószínűleg még nem volt olyan, hogy hosszú idő után szakítottál valakivel/szakítottak veled. Ezt neked kell tudnod, hogy tényleg szereted-e őt, vagy csak nem akarod sutba dobni az emlékeket!
2013. máj. 9. 11:53
 2/12 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti,hogy kezd kihülni a kapcsolat. Több közös program kellene, együtt töltött tartalmas idö. Esetleg újra randizgatás:) Illetve a régi idök felelevenitése.
2013. máj. 9. 11:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés már volt....Neeem? És még mindig azt mondjuk, minden kapcsolatban eljön ez az idő, jobb esetben ettől még tudod értékelni a párodat...Emiatt nem kell szakítani. De ha érzed, hogy menned kell, akkor menned kell. 17 éves vagy, érthető ha tapasztalatokat akarsz gyűjteni, és ennek ilyenkor van itt az ideje.
2013. máj. 9. 11:55
 4/12 anonim ***** válasza:
nagyon fiatalon kezdted, fogadd el állandóan változol, amúgy a szerelem elmúlt ennyi, max szereted, Neked a szerelem hiányzik N
2013. máj. 9. 11:56
 5/12 anonim ***** válasza:

Se vele sem nélküle.A kísértés megszakítja a kapcsolatot.Miért akarsz szakítani ha minden ok?Ezt végképp sem értettem meg hogy miért kell bonyodalmassá tenni a dolgokat ha azok jól működnek.Szerelmes vagy de unatkozol? Találj ki valamit hogy ne legyen az ,de ne a fiú kárára.

(K.Gy)

2013. máj. 9. 11:59
 6/12 anonim ***** válasza:
túl fiatalok voltatok amikor összejöttetek és még mindig fiatal vagy egy ilyen hosszú kapcsolathoz(én is egy 3 éves kapcsolatot hagytam magam mögött 20 évesen, de ott más volt az ok). lehet hogy már nem ugyan azok az igényeitek, másra vágytok(nem feltétlenül a pasizásra vagy a csajozásra gondolok). ezt nektek kell megbeszélni. azt viszont tudd, hogy az emberek nem változnak. hiába ígérgetnek fűt-fát, nem fognak változni.
2013. máj. 9. 11:59
 7/12 A kérdező kommentje:
azért,mert minden héten összeveszünk... de mégis mindig azt várom, hogy feljöjjön :/
2013. máj. 9. 12:01
 8/12 anonim ***** válasza:
Ez már csak ragaszkodás akkor szerintem, hogy azt akarod, hogy legyen veled pasi. Ha sokat veszekedtek, érdemes elgondolkodni. Nem értem azokat a lányokat, akiknek mindig kell, hogy mellettük legyen valaki. Egyedül már nem bírnak meglenni? Nem elég egyéniségek?
2013. máj. 9. 12:04
 9/12 A kérdező kommentje:
Nekem nem azért, hogy legyen valaki. Hanem mert nem birom ki nélküle, annyira megszoktam. Mindenről ő jut az eszembe :(
2013. máj. 9. 12:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Mert RAGASZKODSZ hozzá, MEGSZOKTAD, hogy együtt vagytok!
2013. máj. 9. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!