Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz volt amit mondott? Ez biztos jele annak, hogy megcsalt?
Kb. 1 hónapja hívogatt egy nő, aki azt állítja, hogy nyáron többször lefeküdt a pasimmal.Nem hittem el neki, de a barátommal beszéltem erről és tagadott.Egy hete ismét felhívott a lány és mondtam neki, hogy találkozzunk 3masban és tisztázzuk a dolgot, ez a barátom ötlete volt amúgy.. de a lány nem jött el. Biztos voltam benne, hogy csak egy rossz indulatú ismerős kérte meg, hogy hívogasson.
Viszont tegnap megint hívott és olyat mondott amitől teljesen elbizonytalanodtam.A barátomnak a nemiszerve (pontosabban a herék) felett van egy anyajegy, ami nem túl észre vehető és a csaj tud erről az anyajegyről.Csak úgy a kisújjából nem szophatta ki, hogy az ott van.4 éve vagyunk együtt és velem vesztette el a szüzességét, így az exek kizárva.
Erről a barátomnak még nem szóltam, de egyre jobban tartok attól, hogy igaz.
20/L
És ha 10 ezer ilyen esetből pont most ráhibázott egy blöffel az anyajegyre? Ez is lehet, bár kicsi az esélye.
A barátod viselkedését kéne megnázned: változott-e valamit. Kívánja e a szexet veled ugyanúgy, mint eddig? Nézegeti-e többet a telefonját, ha kérdezed erről szemedbe nézően beszél-e, nem tekintget ki oldalra, lefelé, vagy nem vörösödik-e el valamennyire?
Én egyébként azt csinálnám, hogy egy olyan barátnőd telefonjáról küldenék egy smst neki, amiben csak annyit írnék, hogy: "én vagyok. ma szex drágám? gyere x órára ide, majd elmondom miért itt talizzunk és miért nem sajátomról írok."
Persze te távolból lesed a helyszínt, És ha megjelenik a srác ott, akkor tudod, hogy megcsal.
Ezek a gyanúsítgatások meg oknyomozások teljesen feleslegesek. Most attól komolyabb jobb lesz, ha addig áskálsz lefelé amíg rá nem jössz, hogy megcsalt?
Ha szereted és ő is szeret akkor maradj vele, ha meg nem akkor szakíts. Eléggé befolyásolható vagy hallod. Persze az is érdekes, hogy nem hiszel a lánynak de mindig felveszed neki a telefont...
Semmi jele annak, hogy megcsalt és minden olyan, mint régen.
Ne haragudj, 2. válaszoló, de azt hiszem jogom van/lenne tudnom, ha megcsalt volna.
A telefont pedig azért veszem fel, mert pl. az iskolaszövetkezett, amin keresztül diákmunkás vagyok sűrűn hív rejtett számon. Meg egyébként is szeretném megtudni, hogy ki az..
Igen van hozzá jogod de vajon tényleg tudni akarod-e a végeredményt? Könnyen lehet, hogy beigazolódik a gyanúd, akkor jobb lesz.
Házasságban sem érdemes kutakodni össze-vissza. Találsz a férjed zsebében egy papírt, rajta egy számot és egy szívecskét és elkönyveled úgy, hogy nem is láttad.
Singularity... de könyörgöm, nem 20-30 éve házasokról van most szó, ahol esetleg már inkább szemet huny az egyik fél... ez a lány 20 éves!! Ilyen fiatal korától éljen ilyen megalázottan? Ugyanmár!
Szerintem ha legközelebb hív a csaj, akkor mondd meg neki, hogy akkor találkozzon veled kettesben, ha hármasban nincs benne, vagy ne hívogasson többet.
A barátodnak pedig vesd fel újra a témát majd, és a reakcióiból látszik, hogy hazudik-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!