Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom nem bízik bennem, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem bízik bennem, mit tegyek? SOS

Figyelt kérdés
3 éve együtt vagyunk! Történtek megbotlások, de nem csak az én részemről, mégis mindig úgy alakult, hogy " én lettem a bűnös ". Kicsit bonyolult a sztorink, mert ő válófélben volt az akkori párjával mikor mi összejöttünk, van egy kisfia is, az első 3 hónapban 4x megcsalt ugyanazzal a nővel! Én megbocsájtottam mert szeretem, ahogy most is! Eközben én 1szer csaltam meg, amit el is mondtam neki és tudom nem kifogás, de nem voltam akkor beszámítható állapotban! Megbocsájtott! Viszont 3 év elteltével Ő még mindig nem bízik bennem én pedig benne 100%osan! Sok barátom van, akikkel napi szinten beszélgetek esetleg találkozunk néha és állandóan azt kapom, hogy biztos lefeküdtem velük! Csak sajnos ezt nem egy szimpla mondatban, hanem ordítással és ronda beszéddel fűszerezve! Az elmúlt napokban a facebook üzeneteimet olvasta, amikor egy régi barátom rámírt, hogy menjek át hozzá levágni a haját meg nézzem meg a szobáját, amit most alakított át! Aztán írta, hogy aludjak ott, de ez csak poén volt / neki is van barátnője /. Hogyan tudnám elmagyarázni neki, hogy nem vagyok és soha nem is voltam ezzel a férfival olyan kapcsolatban, hogy bármi történjen köztünk? Aludtam vele 15 éves koromtól kezdve egészen azelőttig, hogy összejöttem volna a párommal, de mégcsak egy erotikus érintés sem volt köztünk! Egyszerűen nem tudom elképzelni, mit tegyek, hogy a párom felfogja csak őt szeretem és csak ő kell nekem! Senkitől nem tudok tanácsot kérni, remélem Ti tudtok nekem valami használhatót adni!

2013. máj. 9. 07:22
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Csak kiegészítettem, mert nem nevezném kiabálásnak.. Szerintem ha hallanád, te sem fejeznéd ki sokkal másabban magad!
2013. máj. 9. 09:00
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem, nem értesz. Ha két ember így beszél/ír egymásról, ott a kapcsolat egyik alappillére -a kölcsönös tisztelet és megbecsülés- hiányzik.

Én most azt látom, amit te írsz.

Az van, hogy sok pasinak más az ingerküszöbe. Ő megcsalt téged, te megbocsájtottál. Te megcsaltad őt, ő nem tudott megbocsájtani.

Veszett fejsze nyele. Persze írhatod, hogy kettős mérce stb-stb, de a srác jelen helyzetben is vívódik, nem tud bízni benned, mert úgy érzi, elárultad őt.

2013. máj. 9. 09:03
 13/20 A kérdező kommentje:
Az első mondatban teljesen igazad van! A kölcsönös tisztelet teljes mértékben hiányzik mindkettőnk feléről! Viszont a megbocsájtás téma már érdekes, mert akkor kellett volna azt mondania, hogy nem tud megbocsájtani! Addig oké, hogy az ember nem felejt, de ne hánytorgassunk már fel állandóan mindent! Milyen lenne akkor az emberek élete? Senki nem szent!
2013. máj. 9. 09:09
 14/20 anonim ***** válasza:
71%

Teljesen jogos, amit írsz, viszont nem hazudott azzal, amit mondott, csupán nem tudta előre, hogy ennyire nehéz dolga lesz.

Demagóg és igazságtalan dolog, de mi, férfiak a megcsalást kicsit máshogy kezeljük, mint ahogy ti.

Sajnálom, de ha azt szeretnéd, hogy bízzon benned és ne menjetek szét, neked kell tenned most.

Tudom, rohadtul igazságtalan, de ez van.

S hogy mit tehetsz? Ne adj semmi okot a féltékenykedésre! Pl írod, hogy van ez az együttalvós fiúbarátod. Ez alapból is picit necces sztori, de a betegesen féltékeny fantázia még jobban felnagyítja és eltúlozza a dolgokat.

A tanácsom annyi, hogy éreztesd vele, hogy csak ő van, minden más pasit letojsz nagy ívben.

Vagy hagyd el, ha úgy érzed, ez meghaladja az erődet. Ha számít, én, pasiként nem gondolnék ezután rólad semmi rosszat.

2013. máj. 9. 09:22
 15/20 A kérdező kommentje:
Ha szabad megkérdeznem, mennyi idős vagy? És köszönöm hasznos volt a válaszod számomra nagyon! Csak a " ne adjak okot a féltékenységre " lesz nehéz sztori, mert még a barátnőimre is féltékeny! Pedig minden időm vele töltöm, amikor csak lehet!
2013. máj. 9. 09:28
 16/20 anonim ***** válasza:
30 vagyok.
2013. máj. 9. 09:50
 17/20 anonim ***** válasza:
De miért van az, hogy a férfiak mindig mindent évekig felhánytorgatnak, a nők meg nyeljenek le mindent egyik napról a másikra! Egy szinten persze jogos h a barátod féltékeny de azért ne legyen már ennyire, hogy még a barátnőidre is féltékeny, ez már kicsit beteges! Ha megbocsájtottatok egymásnak, akkor bízzon már meg benned és ne készítsen ki. Te is tudnád ezt fordított esetbe csinálni, hogy mindig felhánytorgatnád a múltat.. Megtörtént és pont! Túl vagytok rajta! Ha Ő ezt nem tudja megemészteni akkor váljatok el békességbe, mert ennek így nagyon nincs értelme! 22/L
2013. máj. 9. 11:35
 18/20 Hanariko ***** válasza:

Egy jó nagy hülye vagy, ha ezt hagyod így tovább menni. És ostoba is... ő négyszer (vagy ötször?) csalt meg (és elárulom még tuti meg is fog párszor) és te ezt csak úgy elfelejted neki? Oké... de ő meg azt az egyet rohadtul nem tudja... ez így nem kóser és enyhén fejeztem ki magam.

Meg is érdemled ha vele maradsz, ostoba, idióta liba.

2013. máj. 23. 21:39
 19/20 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a párod? Feltételezem jóval idősebb lehet, mivel többször is megcsalt.
2013. máj. 23. 23:18
 20/20 A kérdező kommentje:
37 éves! De ezt hogyan, miért? egy fiatalabb ugyanígy megcsalhat többször..
2013. máj. 29. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!