Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy bízzon bennem a párom?
Figyelt kérdés
Nem adtam neki rá okot, hogy ne bízzon bennem, mert mindenhova tudja a jelszavam. Neki akartam írni, de félre nyomtam, és nem vettem észre, hogy másnak gépeltem be a szöveget és mérges lett, nem hiszi el, hogy neki akartam elküldeni a szöveget. Mit tegyek? Nem hagyja, hogy megbeszéljem vele.2012. aug. 30. 16:00
1/3 anonim válasza:
Meg se kellett volna adni a jelszavad... Ennyi privát szférája legyen már az embernek! Ha nem adtad volna meg a jelszavadat most nem lenne ez a félreértés :D És ezt aki nem érti meg az elég éretlen gondolkodásmódra utal...
2/3 anonim válasza:
Miért van, hogy a párom és én is fent vagyunk a facebookon és még csak be sincs jelölve, hogy együtt vagyunk? Miért nem tudjuk egymás jelszavát? És miért van, hogy nem is érdekel? Akkor biztos ez nem is kapcsolat ugye? De. :) Csak nem internetes. Gyönyörű, hogy a facebook és társai mennyire meg tudják hülyíteni az embereket.
3/3 anonim válasza:
Mi tudjuk egymás jelszavait, de minek... sose lépegettem be sehova, mert felesleges. megbízunk egymásban. Bár arra jó, ha néha le kell menteni vmit pl. e-mail címéről, de egyébként felesleges. Nem tudsz semmit tenni, hogy bízzon benned, ez rajta múlik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!