Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nálatok ez, hogy van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok ez, hogy van?

Figyelt kérdés
Szerintetek a tőlük (személyiségben) különböző vagy hasonló emberek jönnek össze egymással/járnak/szerelmesek a másikba?Veletek hogy van ez? Írnátok nekem személyes tapasztalotokat is?:)

2013. máj. 8. 17:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha különbözőek annak rossz vége lesz
2013. máj. 8. 17:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Az én esetemben úgy van, hogy amelyik lánynak más nagyon a gondolkodása, más az értékrendje, az egész élete teljesen más, általában nem alakul ki kölcsönös vonzalom.

Nem tudom ki hogy van vele, nekem ilyen apróság is sokat számít, hogy milyen zenét hallgat ő és én. Ha nagyon mást, akkor az nekem nem valami passzentos. Ez lehet hülyeség.

Leginkább a lelki dolgok számítanak a vonzalom kialakulásában a külső megfog elv után. Mert persze a külsőt nézem meg elsőre én is. De amelyik csajon látom, hogy cicababás, az off. Mert azok javarészt csak a külsőségekig jutnak el, megkapnak minden bókot minden vészf@sztól és ez irritál. Átlagosat kedvelem.

3/8 anonim ***** válasza:
SAJÁT tapasztalatból nem tudom, de körülöttem történtek ilyenek. Szóval is-is. Mert: a hasonlóak azért mert van közös té,ájuk a különbözőek meg azért mert más (számukra új) infókat tudnak meg a másiktól.
 4/8 anonim ***** válasza:

Mi van amiben egyeztünk van amiben különböztünk, de mindig megtaláltuk a közös álláspontot.

De az nem jó ha tényleg mindenben különböztök.

2013. máj. 8. 17:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi hasonlóak vagyunk. Hasonlóan nyugodtak, csendesek, türelmesek, az értékrendünk is hasonló. Azonos dolgok szórakoztatnak minket, nem iszunk alkoholt és nem dohányzunk, és nem féltékenykedünk, mert maximálisan és vakon bízunk egymásban. Van, akinek ez unalmas lenne, főleg, ha pörgős emberről van szó. Nekünk az otthonunk a mindenünk, és nagy boldogságban élünk. Kinek-mire van igénye. Kívánni sem tudnék jobb társat, lassan 3 éve.
2013. máj. 8. 17:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Általában hasonló,de nem ilyen gyerekes dolgok,hogy ki milyen zenét szeret,stb,hanem főleg a mentalitás,hogyan látja a világot,stb.Ha nagyon más stílusú emberrel jövök össze,az mindig kiütközik egy idő után.
2013. máj. 8. 17:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Engem idegesítenek a mások...
2013. máj. 8. 17:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Elhiszed h ha valodi szerelemrol van szo, akkor ez tok mindegy?
2013. máj. 8. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!