Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A flörtölgetés nálatok szakító...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A flörtölgetés nálatok szakító ok, vagy még belefér?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 10:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Az utóbbi.
2013. ápr. 25. 10:44
 2/21 anonim ***** válasza:
ne flörtölgessé'
 3/21 anonim ***** válasza:
belefér, de ha rendszeres akkor lapát!
 4/21 anonim ***** válasza:

...pont ellenkezőleg:D

Elnézést, egy kicsit elkalandoztam.

5/21 anonim ***** válasza:
Azt nem igen lehet kikerülni, mert van olyan is, akit ha megszólítanak, már azt hiszi, flörtölnek vele.
2013. ápr. 25. 10:45
 6/21 anonim ***** válasza:
29%
Abszolút belefér, sőt, szinte kötelező. (Ezt most komolyan írom, egy stabil kapcsolatban, ami biztos alapokon nyugszik, kimondottan jót tesz, ha mindkét fél legyezgetteti az önbecsülését másokkal is. Én szinte mindig flörtölök ellenkező neműekkel, de ettől még nem csalnám meg a partnerem, csak jót tesz a tudat, hogy attól még másoknak is tetszem, és ez a kapcsolatomban is pozitív töltetet ad. Egészséges önbizalommal jobban meg tudok felelni a partneremnek is! :) )
2013. ápr. 25. 10:46
 7/21 Pixi3 ***** válasza:
Hát vannak embererek akiknek ilyen a természetük, és ha ennek tudatában csinálná beleférne, de ha olyan pasim lenne akire ez nem lenne jellemzö ha az elsö alkalommal nem is, de másodiknál már lehet hogy lapát...
2013. ápr. 25. 10:46
 8/21 anonim ***** válasza:
Engem zavarna, de nem hiszem, hogy emiatt szakítanék, persze van egy pont amin túl már nem tolerálnám. A flörtölésnek is vannak fokozatai.
2013. ápr. 25. 10:49
 9/21 anonim ***** válasza:
"Szerintem sz*pja a f*szát, szerinte csak "flörtöl"
2013. ápr. 25. 10:50
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
ma 10:46 ennél nagyobb baromságot ritkán hall az ember. Gerinc, önbecsülés, önbizalom. Ezek nem attól lesznek, hogy hűtlenkedik az ember.
2013. ápr. 25. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!