Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A flörtölgetés nálatok szakító ok, vagy még belefér?
"Gerinc, önbecsülés, önbizalom."
Pontosan erről van szó. Ha van önbizalmam, akkor nem félek attól, hogy a partnerem jobban vonzódik ahhoz, akivel flörtöl. Lehet, hogy az adott pillanatban igen, de tudom, hogy VELEM VAN, én felelek meg az ÖSSZES igényének, elvárásának hosszú távon.
És mivel 10 éves kapcsolatban is flörtöltem napi szinten, de nem csaltam meg, ezért biztosan állíthatom, hogy nálam a flörtölés nem egyenlő a megcsalással!
Persze kinek mit jelent a flörtölés. Amit nekem jelent (verbális évődés, esetleg apró érintések) az nálam simán belefér, sőt, feldobja a kapcsolatomat.
Lehet ismét bebizonyosodott, hogy öreg vagyok ehhez a világhoz, de szerintem egy kapcsolatba nem fér bele, hogy másokkal flörtöljek, vagy flörtöljön. Nem is értem, hogy merülhet fel egy jól működő kapcsolatban, hogy mástól is flörtöt vár.
Persze én azért tisztáznám mi a flört, mert az, hogy megdicséri valaki a haját vagy a ruháját, azt én nem nevezném flörtnek. Azonban, ha azt mondják neki milyen szép ajkai vannak, jó lenne megcsókolni az már flört.
Ha rendszeressé válik én szakítanék.
28F
# 17: Az én fogalmaim szerint ezek közül egyik sem flört. Flörtölni MŰVÉSZET! Én imádom! De kevesen tudnak flörtölni.
Ha valaki megdicséri a hajam, ruhám, az csak bók, megköszönöm és ennyi. Ha valaki már csókról beszél, az meg már egyértelmű felhívás, az se flört.
A flört az olyan, mint a tánc, finom rezdülésekből áll, a szavak, tekintetek játékából, esetleg apró érintésekből, játék, semmi több. Kellemes, finoman (!) izgató, és nem fizikai, hanem lelki-szellemi izgalmat okoz. Tökéletesen alkalmas arra, hogy egy nagyon kellemes flört után este egymásnak essünk a párommal, és vad orgiában tomboljuk ki a bizsergés okozta izgalmakat.
Most azt érzékelem, hogy a többségnek fogalma sincs a flörtölés művészetéről, ezért ítéli el.
Két esélyes..
Ha komoly a kapcsolat akkor egyértelműen szakító ok, ha csak ilyen néha-néha.. akkor belefér.
A nőknek és a férfiaknak is jól esik, ha legyezgetik a hiúságukat. Ezért aztán szerintem a flörtöléssel alapvetően nincs baj. Egy kis vérfrissítésnek tökéletes.
Keretei viszont vannak.. Pl. a párom ne flörtöljön az orrom előtt a pincérlánnyal mikor vacsorázunk. Ugyanez a részemről.
Másrészt, abban is igaza van itt valakinek, hogy sokan már azt hiszik, hogy minde flört. Elég vékony vonal húzódik a kedvesség és a flört között.
A párom például mindenkivel kedves, viccelődik. Voltunk egy esküvőn, ott pl. minden lánnyal táncolt, nevetgéltek, stb. Aztán ha a lányok meg omlanak utána, akkor néha kicsit alájuk adja a lovat. Közben persze az összes tudja, hogy barátnője van, mert rólam is szokott beszélni. :)
Szóval vékony a határ, és átfedés is van a kettő közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!