Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Az nálatok előny ha egy lánynak szélesebb a csípője és keskenyebb a dereka? Vagy annyira nem számít? És mi az a dolog egy lányon, hogy előnyt jelent. Mint pl. mi szeretjük, hogy ha széles valakinek a háta meg ilyenek.
széles csipő keskeny derék, az alapvetően jó.
de mondjuk ha nagyon durván az már gáz.
nincs valami kép?
Nem előny,de jó az.
Külsőre nálam előny,ha vékony,de nem deszka,ha formás és a fru-fru :)
Nos, én csak a saját nevemben nyilatkozhatok, de én imádom a körte (és homokóra) csajokat, akiknek széles a csípőjük, és vékony a derekuk. De most szélesebbre gondolok annál, amit linkeltél. Jó, nem a fekete gettóbulákra kell gondolni, de egy széles kerek fenék igen vonzó számomra.
20/f,
1-es:miota zarja ki a vekonysagot az "szeles" csipö?!Vagy te az "egybenöket" szereted?
Egyebkent a kepen lathato nö eleg vekony,a derek es a csipö közti arany szep,de a csipö egyaltalan nem nagyon szeles.Ettöl szelesebb csipöre gondoltam,ami szinten nem hatrany,ha amugy a nö nem köver.Vegtere is egy nöi alak attol szep,hogy KARCSU, a derek es a csipö között van lathato különbseg/iv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!