Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy kutatás szerint 100...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kutatás szerint 100 csapodár férfiból mindössze 6-8 az, aki . Férfiak, akik csalták már meg barátnőjüket miért tették, mi hiányzott?

Figyelt kérdés
Egy kutatás szerint 100 csapodár férfiból mindössze 6-8 az, aki szex miatt lép félre, a többiek érzelmek miatt. Számomra ez megdöbbentő, mert mindig azt hallani, hogy csak a "friss hús" és "kaland" miatt történik. Férfiak, akik csalták már meg barátnőjüket miért tették, mi hiányzott?

2013. máj. 5. 21:25
1 2
 11/15 anonim válasza:
Kereshetünk válaszokat rá, de nincs! Mindent meg lehet magyarázni valamivel bár szerintem ez csak mentegetőzés! A legaljasabb dolog a világon a megcsalás! Az emberek azt gondolják már bármit megtehetnek bárkivel!
2013. máj. 8. 02:44
 12/15 anonim ***** válasza:
Mentség nincs, de válasz van. És meg is kell keresni, mert egyébként szeretetteljes kapcsolatokban is előfordul ilyesmi és ezért végére kell járni, hogy a helyükre kerüljenek a dolgok!
2013. máj. 9. 01:52
 13/15 A kérdező kommentje:
Hat hogyne... Szeretetteljes kapcsolatom a csoporttarsaimmal meg mondjuk a szuleimmel van. At gondolom a ferfi-no kapcsolatnak nem ez a lenyeges momentume, de termeszetesen alapfelttel, nelkulozhetetlen.
2013. máj. 10. 00:07
 14/15 anonim ***** válasza:

Mi hianyzott?

Ugyanaz, mint a Noknek. A torodes, a szeretet, az egyensuly. Tobbet vartam el, mint amennyit kaptam. Es nem extra dolgokat vartam el.

Persze, hordjam haza szeker szamra a penzt. De ugy legyen sok penz, hogy eleget vagyok otthon, hogy el tudjon menni tornazni. Legyek jo ferj, legyek jo csaladapa, a haverokat hanyagoljam. Hozzank ne is jojjon senki. De amikor megyunk aludni, akkor fajduljon meg 45.000.000-szor is a feje. De ha eppen nem is fajdul meg a feje, akkor is legyek jo egesz nap, aztan nezzuk a TV-et egyutt es persze varjuk meg mig a filmnek vege lesz. Hiszen a film vege zeneje is sokkal erdekesebb, mint velem agyba bujni.

Aztan az egesz tetozott egy sertessel. Egy egyszeru poennal a tarsasagban, amin Mindenki rohogott, csak en nem. "Nagy szaja van, de amugy az agyban gaz a Pasi!" Es ott eldontottem, hogy jo, akkor ennyi. Lesz@rom, hogy mi hogyan lesz.

Par fenyegetes, hogy megteszem. A valasz: "Menj csak! Menj csak! De ha mesz elvalok."

Es megleptem. Teljesen tudatosan. Semmi erzelmi fellangolas meg ilyenek. Egyszeruen pontot akartam tenni az ugy vegere.

Masnap voltam annyira ember, hogy ele alltam es elmondtam az egeszet.

Tanulsag: Szerintem a parom nagyon iranyitott mar, es egyszeruen nem engedhettem ki jobban a gyeplot. Kimondottan attol feltem, hogy elszalad a kanca.

2013. máj. 14. 11:44
 15/15 anonim válasza:

11:44-es válaszoló!

Maximálisan igazad van!

A legtöbb csaj elfelejti, hogy hol a helye a táplálékláncban.

Hasonló cipőben voltam én is, csak én akkor vallottam be neki a félrelépéseket, amikor már sokadjára is hiába mondtam neki, hogy miért nem vagyok vele boldog és meguntam, hogy mindig én vagyok mindenért a hibás. Jeleztem neki, hogy itt a vége.

Mire ő: "két nap múlva majd visszasírnád magad, stb..."

Mire én: két hónap alatt bárhol is jártam, mindenütt több szeretetet kaptam, mint nálad. Mire ő: megcsaltál, mi? Büdös görény! Stb. Sokszor legalább?

Mire én: Igen.

Mire ő: Régóta? Sokszor? Hogy? Hol? Ki tudja ezt még? Legalább most légy őszinte! stb...

Mire én: Öt csajjal és nem számoltam, hányszor.

Ekkor csend lett.

Azóta tudja, hogy elég lett volna legalább egyszer felfognia amit problémaként jeleztem és legalább meg kellett volna neki is próbálnia változtatni, nem csak nekem.

2013. máj. 14. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!