Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy a sors akarta így?
Ne keseredj el,ha majd az itt lévő sok elkeseredet ember azt mondja,hogy nem.
Amúgy minden lehetséges :)
Gondoljátok, hogy van olyan, hogy valaki évekkel később találkozik a gyerekkori szerelmével, de fel sem ismeri csak azt érzi, hogy különleges valamiért és újra beleszeret?
Volt valaki aki névre és arcra is stimmel(úgy nagyjából),
de nem hinném, hogy bármi közöm van a kérdezőhöz, mert fityiszt kaptam tőle.
pont a napokban gondoltam arra a lányra annyi évvel ezelőttről..nem tudom miért jutott egyáltalán eszembe
Köszönöm az eddigi válaszokat! Nagyon kedvesek vagytok :)
9. válaszoló:
"Gondoljátok, hogy van olyan, hogy valaki évekkel később találkozik a gyerekkori szerelmével, de fel sem ismeri csak azt érzi, hogy különleges valamiért és újra beleszeret?"
Úgylátszik, hogy van olyan, hiszen én 5 év után láttam újra és ennyi idő alatt egy olyan ember, aki akkor még csak 11-12 éves volt azért rengeteget tud változni, de én éreztem, hogy valahonnan ismerem, és nagyon erősen kötődtem hozzá az első perctől kedve, aztán ahogy megláttam azt a régi képet, rögtön felismertem, változás ide vagy oda.
Nem hinném, hogy én lennék a te embered, mert én biztosan nem utasítottalak volna vissza, ha te lennél az a fiú! :)
Sajnálom ha neked nem úgy alakult :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!