Mit gondoltok, a sors akarta így?
32 hetes vagyok. Eddig nem akartuk tudni a baba nemét, mondván majd a szüléskor. 3szor vissza is utasítottam, hogy megtudjuk, pedig egyértelműen lehett látni a doki szerint. Most viszont meggondoltuk magunkat, mégis szeretnénk tudni. Ám pont most nem mutatta magát...
Talán ez egy "jel", hogy akkor most már ne is akarjuk tudni, ha edddig nem voltunk kíváncsiak rá?
Én se szeretném majd tudni, ha egyszer eljutok odáig. De azért megadom azt az esélyt, hogy majd a párom fülébe súgja bele a doki, ha már biztos a neme. Így ő lehet a titkok örzője, ő ezt biztos élvezné:) ha meg ő sem akarná tudni, egy papírlapra biztos megkérném, hogy írja fel a doki. Mind a két esetben, ha már nagyon furdalná az oldalamat a kíváncsiság és meggondolom magam, utána tudnék járni a dolognak.
Egyébként nem hinném, hogy a sors akarta így. Egész egyszerúen így alakult. Biztos lesz még rá alkalom, hogy megmutassa magát. Akkor meg alkalmazhatod a fenti praktikát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!