Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig miért csak ilyen rbancokkal hozott össze a sors?
Figyelt kérdés
Elsőre simán kedves,aranyos,szép csajnak tűntek,aztán mikor kicsit komolyabbra fordultak a dolgok,átmentek ilyen rideg pcsákba..kb egy "szeretlek"szót nem voltak képesek kimondani,az ágyban meg mintha csak egy robotok lennének,mindig ugyanaz a séma...mikor naponta látom az utcákon,h más meg milyen boldog a párjával,kézen fogva sétálnak stb2013. máj. 3. 20:33
2/11 anonim válasza:
Mert ezekből van a legtöbb. Ismerős a téma...
3/11 anonim válasza:
Peches vagy.
Hasonló helyzet, csak én lány vagyok, és fiúkkal vagyok így.
4/11 anonim válasza:
Akkor ebben nyilván te voltál a hibás. Kedves aranyos lányokból, ha normálisan törődsz velük, odafigyelsz rájuk nem lesz "rideg p*csa". A helyedben gondolkoznék, hogy mit rontottam el, nem pedig itt sajnáltatnám magam. f/32
5/11 anonim válasza:
Nem vagy peches. Nem nevezhető pechnek azaz eset, ha már megannyi nővel próbálkoztál, hogy akár az ötös lottó nyerési esélyeit is fölülmúlod. Talán hibásan működsz valamilyen lelki probléma miatt és tudat alatt az ilyen embereket vonzod magadhoz.
6/11 Takacs Laszlo 15 válasza:
Nem kell aggodni,mert van akinek van egy kapcsolata egesz eleteben,es arrol fantazial,hogy milyen jo lenne neha felcsipni valakit,pl egy ejszakara.Majd lesz kesobb.
7/11 anonim válasza:
Ha kedves aranyosak voltak eleinte, csak melletted lettek ilyenek, akkor magadban kellene keresni a hibát.
8/11 A kérdező kommentje:
Azt,h kedves,aranyos azt első blikkre értem,mikor megismertem őket.Aztán pár beszélgetés után(ahol mindig normális vagyok,nem lekezelő,semmi ilyesmi)mint mondtam...
2013. máj. 3. 20:53
9/11 anonim válasza:
Talán törődni kellett volna velük.
10/11 A kérdező kommentje:
You dont say?
Törődöm velük,de nem nyalom a seggüket.
2013. máj. 3. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!