Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Eddig miért nem hozzám való...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig miért nem hozzám való lányokkal hozott össze a sors?

Figyelt kérdés

Mármint nem parkapcsolatilag, csak ismerkedni.

Bár én sem ismerkedtem mert nem mertem.

Önbizalmam és önbecsülésem 0 volt. Ezt alapvetően szerintem éreztek is.

Egy neten megismert csaj volt a hab a tortán. Átvágott hogy találkozik velem, 3* tette ezt. Látta h semmi önbizalmam, erre ő még azt is mondta h neki mások jönnek be külsőre, de én megis csak pár óráig nehezteltem rá, egyből írtam neki. Holott ő sem volt egy szépség.

Érdekes dolog mert mostanság minden csajtol azt kapom h jól nézel ki meg nem nézel ki rosszul, hosszas szemkontaktusok stb. Illetve mostanság egyre többen érdeklődnek.

Lehet ez attól is hogyha az ember magabiztos, akkor jobb a kisuarzasa, és jobban feltűnik?

A netes dologhoz amit leírtam, mit szóltok? Nyugodtan őszintén, nem haragszom meg. Nekem is megvan a véleményem igy utólag.

Lehet azért hozott össze a sors eddig ilyen nem hozzam való lányokkal mert nem voltam magabiztos és felénk zárkózott voltam nagyon?

2013. jan. 19. 09:44
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Ez törvényszerűség. Én is nem megfelelő pasikkal találkoztam össze. Talán azért, hogy amikor megtalájuk a számunkra tökéleteset igazán meg tudjuk becsülni.
2013. jan. 19. 09:58
 2/24 anonim ***** válasza:

A válaszom igen. A magabiztos emberek pozitiv aurával rendelkeznek, van tartásuk Önbizalom nélkül nincs normális párkapcsolat a magabiztosság és a határozottság vonzó a csajoknak. Lehetsz félénk, de döntésképtelen ne nagyon.

Senki nem akar "félembert" maga mellé. Nem szabad a másiktól várni, hogy egésszé és boldoggá tegyen minket. Nekünk egyedül kell azoknak lennünk. Az önbizalomhiányos, komplexusos embereket mindenki elkerüli mert nincs meg a pozitiv töltés, nem árad belőlük energia mindenki ebből táplálkozik ezért a pozitiv és sikeres emberek társaságát keresi mert abból merít erőt magának is.

2013. jan. 19. 10:03
 3/24 anonim ***** válasza:
Kisugárzás nem létezik, az önbizalom pedig addig kell a csajozáshoz, h merj kezdeményezni. Ha nincs sikered a lányoknál, az a külsőd miatt van. A neten megismert csaj is azt mondta, h nem jössz be neki (megjegyzem, ő már így is őszintébb az átlagos lányoknál).
2013. jan. 19. 10:10
 4/24 A kérdező kommentje:

Na igen de az a csaj személyesen nem is látott a képein meg megis lajkolatta. Meg nem akart lekopni rólam. Akkor ez miért volt ha annyira nem jöttem be neki?

Egyébként mióta an önbizalmam, meg önbecsülésem, azt veszem észre még ha nem is kezdemenyezek a csajoknal sok szinte körbe rajong, meg boldogok ha látnak stb.

Ha most lennék az akkori helyzetemben, egy azt a netes csajt elkuldenem a fenébe, mert ha nem jövök be neki, miért irkalt állandóan?

Egyébként akkor amikor nem volt önbizalmam max elmosódott képeket tettem fel, mert annyira nem szerettem magam.

2013. jan. 19. 10:25
 5/24 anonim ***** válasza:
Ha bejöttél volna neki, miért mondta volna, h nem jössz be neki? Barátkozni akart veled, ennyi. Egyébként lehet h azóta tényleg jobban nézel ki, és azért mondják.
2013. jan. 19. 10:32
 6/24 anonim ***** válasza:

Vagy simán lehet, hogy nem minden csaj csak a külsőt nézi kedves utolsó!! nem kéne általánosítani. Nem üresfejű plázamacáknál kell próbálkozni és akkor nem kell 10-es pasinak lenni ahhoz, hogy szóba álljon veled.

Alapvetően mindegy hogy néz ki valaki, az számit amit kifelé mutat magáról. Jókedélyű, humoros, pozitiv ember. Igenis sokkal jobban tapadnak rá a csajok még akkor is ha simán átlagos vagy átlag alattki kinézetű. Kisugárzás igenis létezik és van hatása. Nem vagy már "szürke kis egérke".

2013. jan. 19. 10:40
 7/24 A kérdező kommentje:

Nem barátkozni akart ő mondta. Meg beszélt mindefele kotodesrol pedig nem is talaloztunk személyesen.

Az meglehet h változtam kicsit, a hajam is máshogy hordom, meg szerintem netre régen nem épp igényes képeket tettem fel, mondom el volt mosodva, meg nem a legjobbakat. Amikor később olyat tettem fel amin teljesen latszom, egyből elkezdte lajkolni.

De ez csak netes volt, élőben a főiskolán sok csaj szinte rajong. Igazából ez tetszik nekem.

2013. jan. 19. 10:40
 8/24 anonim ***** válasza:
miért nem hozzám való fiúkkal hozott össze a sors?
2013. jan. 19. 10:48
 9/24 anonim ***** válasza:
Ha valaki saját magát nem szereti akkor, hogy várja el másoktól, hogy szeressék? Amíg bújtatod magad és érezni, hogy szégyelled a külsőd elégedetlen vagy magaddal addig mások sem fognak elfogadni és nem leszel népszerű a csajok körében. Fogadd el és szeresd magad. Légy büszke magadra akkor is ha nem vagy tökéletes! Senki sem az! Ami zavar azon változtass, próbáld meg a legjobbat kihozni magadból és mindjárt más szemmel néznek rád.
 10/24 anonim ***** válasza:
#6 De igen, minden csaj kizárólag a külsőt nézi, csak kevesen tudják magukról. Nemcsak az üresfejű plázamacák, a normális lányok is ugyanilyen felszínesek.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!