Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig miért nem hozzám való lányokkal hozott össze a sors?
Mármint nem parkapcsolatilag, csak ismerkedni.
Bár én sem ismerkedtem mert nem mertem.
Önbizalmam és önbecsülésem 0 volt. Ezt alapvetően szerintem éreztek is.
Egy neten megismert csaj volt a hab a tortán. Átvágott hogy találkozik velem, 3* tette ezt. Látta h semmi önbizalmam, erre ő még azt is mondta h neki mások jönnek be külsőre, de én megis csak pár óráig nehezteltem rá, egyből írtam neki. Holott ő sem volt egy szépség.
Érdekes dolog mert mostanság minden csajtol azt kapom h jól nézel ki meg nem nézel ki rosszul, hosszas szemkontaktusok stb. Illetve mostanság egyre többen érdeklődnek.
Lehet ez attól is hogyha az ember magabiztos, akkor jobb a kisuarzasa, és jobban feltűnik?
A netes dologhoz amit leírtam, mit szóltok? Nyugodtan őszintén, nem haragszom meg. Nekem is megvan a véleményem igy utólag.
Lehet azért hozott össze a sors eddig ilyen nem hozzam való lányokkal mert nem voltam magabiztos és felénk zárkózott voltam nagyon?
10-es hát nem tudom nálam sosem a külső persze azért ne hányjak ha ránézek de ha átlagos vagy kissé csúnyácska simán belefért..
Még a nagymamám szokta mondani " Egy fokkal legyen szebb az ördögnél" :)
Egy nő legyen szép, csinos. A pasikat nem a szépségükért szeretjük nekem nem kéne olyan pasi aki többet tollászkodik a tükör előtt mint én.
Látszik h nő vagy, nem ismered magadat. Mind csak a külsőt nézitek, csak nem valljátok be magatoknak se. Legfeljebb a külső megszépíti számotokra a belsőt is.
Ha nem így lenne, lehetne a csúnya (és nem gazdag) férfiaknak is nőjük, de nincs.
Úgy érzem elég jól ismerem magam. Nehogymár Te jobban tudd már jobban mik a szempontjaim, mint én magam!
Ne haragudj, de elég sok ismerősöm van aki rá tud cáfolni ezekre az állításokra. Nem kifejezetten helyes pasik, pénzük sincs sok, mégis párkapcsolatban élnek.
Lehet, hogy a barátnőjük meglátott bennük valamit amit mások nem vesznek észre, vagy nem ítéltek fontosnak mert az ő értékelési szempontjaik mások. Amúgy a szépség erősen relatív! Tény, hogy nagyon sok nő a külsőre vagy a pénzre (meg inkább mindkettőre) megy de vannak olyanok is szép számmal akiknél meg nem ez áll az első helyen.
Csak zsák a foltját nem találja sajnos :(( Nem értem mi ennek az oka de tény, hogy mindenki a másik típusba tartozókkal szokott inkább összefutni :(
Rengeteg ember panaszkodik, hogy "szerencsétlen a szerelemben" valami ilyesmi lehet az oka annak is, bár nem sajnos nem vagyok párkapcsolati szakértő attól 12 évig voltam regisztrálva társkeresőként és van egy kevés rálátásom.
18-as akkora baromságokat beszélsz hogy lassan már nem csak a plafon szakad le, de a ház oldala is kidől....
A nőknek a jellem, magabiztosság a fontos. Ennyi. Nem igazán érdekli őket a külső, sőt...
Ezt látom MINDIG MINDENHOL, és tapasztalom is. Akár hogy kinézhetsz, lehet szuper tested is, AKKOR SEM lesz barátnőd, mert ha nem vagy magabiztos, azt a nők rögtön levágják és te a számukra senki vagy.
"A nőknek a jellem, magabiztosság a fontos. Ennyi. Nem igazán érdekli őket a külső, sőt..."
És még én beszélek baromságokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!