Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig miért nem hozzám való lányokkal hozott össze a sors?
Mármint nem parkapcsolatilag, csak ismerkedni.
Bár én sem ismerkedtem mert nem mertem.
Önbizalmam és önbecsülésem 0 volt. Ezt alapvetően szerintem éreztek is.
Egy neten megismert csaj volt a hab a tortán. Átvágott hogy találkozik velem, 3* tette ezt. Látta h semmi önbizalmam, erre ő még azt is mondta h neki mások jönnek be külsőre, de én megis csak pár óráig nehezteltem rá, egyből írtam neki. Holott ő sem volt egy szépség.
Érdekes dolog mert mostanság minden csajtol azt kapom h jól nézel ki meg nem nézel ki rosszul, hosszas szemkontaktusok stb. Illetve mostanság egyre többen érdeklődnek.
Lehet ez attól is hogyha az ember magabiztos, akkor jobb a kisuarzasa, és jobban feltűnik?
A netes dologhoz amit leírtam, mit szóltok? Nyugodtan őszintén, nem haragszom meg. Nekem is megvan a véleményem igy utólag.
Lehet azért hozott össze a sors eddig ilyen nem hozzam való lányokkal mert nem voltam magabiztos és felénk zárkózott voltam nagyon?
Komolyan azt hiszed, hogy pár mondatból kiismerhető valaki?? Ez esetben kezeltesd magad!
Ilyen felfogással nem is csodálom, hogy nem találsz nőt! Nem is értem miért nem akar minden nő okoskodó tudálékos előítéletes pasit..pff!! Se bizalom, se tisztelet a nők felé! Még csodálkozol??
Azt hiszed baromi jól ismered a nőket, pedig ahány nő annyi felfogás Ti pasik sem vagytok egyformák nem lehet mindenkire ráhúzni egy attitűdöt és viselkedési formát!
Ja és nem hinném, hogy lecserélné valaki a vőlegényét 7 év után csak mert átlagos kinézetű.
Minden hasonló témájú topicban találkozni megkeseredett hímsoviniszta pasival, nem lehet velük vitatkozni mert ők úgyis mindig sokkal jobban tudják milyen vagyunk mi nők.
Nem téged ismertelek ki pár mondatból, hanem alapból ismerem ilyen szempontból a női nemet, tehát ha te is nő vagy, akkor te is csak a külsőt nézed. Ahány nő, annyi felfogás, ez van amiben igaz, ebben speciel nem.
Hallottam már jó néhány példát arra, h egy nő felrúgott egy hosszú kapcsolatot egy jóképűbb pasi miatt. Olyanról viszont soha, h ellenállt volna a kísértésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!