Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 20 Éves Fiú 15 éves lány? Sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 Éves Fiú 15 éves lány? Sok különbség?

Figyelt kérdés

Helló

Mindenki szóval azért kérdezzek itt van egy lány akivel összeismerkedtem, elsőnek csak a táncról beszélgettünk utána jött hogy közelebbröl megismertük egymást. Azt szeretném megkérdezni hogy lehet szerintettek közzötünk normális kapcsolat, Persze én hülyén érzem magam ( Meg néha Pedofilnak ) Engem zavvar hogy ö fiatalabb.

Még csak ismerkedek vele, szóval én tudnám szeretni meg ö is engem. Csak nem tudom eldönteni érdemes-e belevágni.

Sajnos Gipo lányok nem jönnek be se daggadtok , se girhessek sok a civilizálatlan lány, szóval ött megkedveltem.(Szóval Még miellőt jönnek a dolgok hogy pedofil vagyok ) Nem akkarok az lenni meg meg ilyenek.

Ö nyomul rám, kissé. Csak akkor járnák vele ha senkit se zavvarna az ö családjába, Meg ténleg még átt kell gondolnom. Pár tippet választ tudnátok adni ?

És értelmes válaszból is értek , szóval nyugodtan.

2013. máj. 3. 21:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%

Google a barátod haver.. A pedofil nem ez, de ne zavarjon.

Ha tetszik és nem úgy viselkedik mint egy 10 éves, akkor ez már a te dolgot.

Kit érdekel mások mit gondolnak ? Nem az oviban vagyunk.

2013. máj. 3. 21:40
 2/11 anonim válasza:
54%

Nem minden esetben számít a kor .

és az első kommentelőnek igaza van ne érdekeljen hogy mások mit gondolnak ..

És hát az meg már a ti döntésetek hogy hogyan tovább .

2013. máj. 3. 21:46
 3/11 A kérdező kommentje:

Jól van!! Kösszönön szépen a válaszókat!! :)

IGen második, azért kérdeztem hogy választ kapja és oda írtam hogy nyugodtan, nem lebaxos stilusban kértem a választ azért kérdeztem mer tnem láttam tisztán, nem mondtam hogy járni akkarok vele meg ilyesmi.

2013. máj. 3. 21:51
 4/11 anonim ***** válasza:
31%
nem sok, ez pont a normális
2013. máj. 3. 22:08
 5/11 A kérdező kommentje:

Hát , Én kicsit ugy érzem sok :(

Meg hát, cikinek tartom, nem tudom, még énse hogy legyen.

Bár az igazság hogy nagyon jól érzem magam vele.:)

Ö is vellem,

2013. máj. 3. 22:11
 6/11 A kérdező kommentje:
Amugy, azért öö a legjobb választás per/Pillanat, daggadt civilizálatan cigányok vannak, csak csunya bunkó lányok debillek szóval , öö nagyon odafigyelős agyilag nem 10 éves. De ezt nekem is nehéz eldönteni.
2013. máj. 3. 22:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem előbb tanulj meg rendesen írni, mert ez így elég idegesítő.
2013. máj. 3. 22:53
 8/11 anonim ***** válasza:
50%

Második, te mit hadoválsz? Miféle jogról beszélsz? Úristen...

Kérdező, nem sok.

2013. máj. 3. 23:27
 9/11 anonim ***** válasza:
88%
már nem azért, de miért írsz ilyeneket hogy civilizálatlan cigány buta lányok stb így úgy miközben te írsz úgy mint egy retardált :DD
2013. máj. 3. 23:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Csak hogy 14 év a beleegyezési korhatár tehát törvényesen már azt csinálnak amit akarnak..
2013. máj. 4. 02:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!