Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16 éves lány vagyok és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves lány vagyok és a jelenlegi pasim ki fog költözni örökre külföldre. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nyár végén itthagy mindent én viszont nem tudok utánna menni maximum csak 7-8 év múlva (főiskola és az érettségi miatt ) Addig minden időt vele töltök, de utána felejtsem el? vagy van rá esély hogy még viszontlátom az életben?
2013. máj. 3. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Addig még folytathattok távkapcsolatot, szünetekben pl. találkozgathattok is. Persze ez csak úgy fog működni, ha mindketten kitartóak vagytok.
2013. máj. 3. 18:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Addig sok minden változhat az életetekben. Neked is, neki is. Lehetséges, hogy 7-8 év múlva már nem lesz meg a vonzódás, lehetséges, hogy csak egyik részről. Ha a kapcsolat megmarad interneten és telefonon, akkor majd kiderűl, de a távolság sajnos nagyon kapcsolatromboló tud lenni, az idő viszont jó orvos.

Bocsi, csak őszinte vagyok!

2013. máj. 3. 18:23
 3/6 anonim ***** válasza:

facebookon még beszélgethettek kb, azt annyi, ennek valószínű vége sajnos

sajnálom

2013. máj. 3. 18:25
 4/6 A kérdező kommentje:
nem baj azért köszönöm :)
2013. máj. 3. 18:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de szerintem az lenne a legjobb, ha nyár végén lezárnátok ezt a kapcsolatot.Tudom, hogy nagyon nehéz lesz, de szerintem így egyszerűbb lesz, mintha még több évig nem is találkoznátok akár, k*rva nehéz lesz kibírni, hogy nem láthatod:(
2013. máj. 3. 19:50
 6/6 A kérdező kommentje:
értem . azért köszönöm a tanácsokat :)
2013. máj. 3. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!