Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belémesett? és én belé?
Figyelt kérdés
Van egy srác... nagyon cuki :))
Egy baráti korbe tartozunk. Szeret inni, de barátnomnke mondta, ha velem lenne nem inna. én szuz vagyok, o nem és mondta hogy akár egy évet is lenne képes várni rám. Minden este vagy jo éjt, szép álmokat irkáll, de tegnap kitett az askomra egy beléd esten cimu zenét.
Aranyos. Megbeszéltuk, hogy eljon hozzám, de még nem tudjuk, hogy mikor...
nekem tetszik és szerintem kicsit szeretem is :)
o szerethet?
2013. máj. 3. 15:51
2/6 anonim válasza:
Nem.
Még küzdjön jó sokat, te meg addig nőj fel.
3/6 A kérdező kommentje:
én 15 L és o 16F
2013. máj. 3. 15:53
4/6 Mókusgyilkos válasza:
ha 1 baráti körbe tartoztok és ő iszik akkor gondolom h ti nem bambán nézitek ezt hanem ti is isztok nem ?:D amúgy "ha veled lenne" sztem 1 pasi sem inna tekintve h foglalt lenne a keze a szája meg még valami :D
kérdezd meg tőle és megtudod.
5/6 Mókusgyilkos válasza:
2.: nem azt írta h "átjön valamelyik nap és szét.. az ánusz rózsám" :D akkor mi itt a problem?
6/6 anonim válasza:
Meg akar dugni, " 20 évet is várnék rád blablabla", de ha ott lenne az alkalom 100%, hogy bepróbálkozna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!