Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Elutasítottam pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Elutasítottam pár éve most meg szerelmes vagyok belé 18/L

Figyelt kérdés

Egy 1-2 évvel fiatalabb fiú szerelmet vallot nekem amikor 15 éves voltam és kabzsiságból elutasítottam avval hogy túl fiatal hozzám meghogy kicsi stb

Mostmeg már 2 fejjel magasabb nállam izmos is lett,kockás hasa is lett :), tehát a velem egykorú pasik elbújhatnak mellete, és érett is a korához képest.

Már kiírtam 1-2x az fb-mre hogy a kor nem számít a szerelemben de rám se hadarít.

Mit tegyek hogy újra belém szeressen?

2013. máj. 2. 17:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Talán leiratkozott rólad fb-n?
2013. máj. 2. 17:02
 2/9 anonim ***** válasza:

jah, most hogy kigyúrta magát, már rögtön kell :D

amúgy irogass még sokat fbre, az tuti működni fog

2013. máj. 2. 17:05
 3/9 anonim ***** válasza:
na meg honnan tudná hogy mit és kire gondolsz?
2013. máj. 2. 17:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Én a helyében elutasítanállak ahogy te annak idején és leszarnállak:) Talán ő is így gondolkozik.
2013. máj. 2. 17:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Semmi gond. Írj neki, hogy most már szabad a pálya. 13-14 évessel nem kezdtél ez megérthető. Ám ha durván dobtad ki, pláne ha megsértetted, sok jóra ne számíts (és ez esetben nem is sajnállak).
2013. máj. 2. 17:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha van önbecsülése, akkor nem fog bejönni, mert hát ahogy itt leírod, most is csak a kockahasa miatt tetszik, szóval ez az oldala no comment a dolognak, de ha már te utasítottad el, neked illene kezdeményezni. Hívd el valahova, ki fog derülni, hogy mit gondol a témáról, ha elmegy ...
2013. máj. 2. 17:29
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Az biztos, hogy a kiírásod (a kor nem számít a szerelemben) csak dühítette. Valószínűleg ilyesmi fordulhatott meg a fejében: "na persze, ekkora ...ságot, bezzeg engem a kor miatt utasított vissza! Álszent!"

Szóval inkább reméld, hogy nem látta a megosztásodat.

Szerintem egyetlen dolgot tehetsz: lehetőleg személyesen találkozol vele, és elmondod, hogy tudod hogy anno visszautasítottad, de mostmár vonzódsz hozzá. És hogy tudod hogy nem érdemelsz változást, új esélyt, de ha mégis ő még vonzódik hozzád, akkor mostmár máshogy reagálnál a közeledésére.

És itt köszönj el tőle azzal, hogy hagyod gondolkodni. Adj neki egy puszit, és pá. A többi őrajta múlik.

2013. máj. 2. 17:40
 8/9 anonim ***** válasza:

És így születnek a r*bancok, ahogy a kérdező is. Jól bemutatkoztál itt.

Az írásodon látom, hogy az észre nem buksz.

2013. máj. 2. 18:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ez alapján ugyanolyan vagy, mint pár évvel ezelőtt.

Nem azt írod, hogy később jobban megismerted, és meg is szeretted, ennek megfelelően meg is bántad, hogy kihagytad a lehetőséget. Neeem! Izmos, kocka hasa van, magas... XD

Szintén nem utal túl nagy észre, hogy fészen próbálod észrevetetni magad. Face mentalitás:

"Nehéz bármit véghez vinni, ha senki sem törődik veled." - írja a 15 éves csaj.

Komment: ugyan! tudod, hogy sokan szeretünk és itt vagyunk neked! Csaj: Igen, tudom. :)

xD

Ja, és ha látta a koros kiírásodat, álszent p*csának gondol.

17/L

2013. máj. 2. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!