Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Elutasítottam pár éve most meg szerelmes vagyok belé 18/L
Egy 1-2 évvel fiatalabb fiú szerelmet vallot nekem amikor 15 éves voltam és kabzsiságból elutasítottam avval hogy túl fiatal hozzám meghogy kicsi stb
Mostmeg már 2 fejjel magasabb nállam izmos is lett,kockás hasa is lett :), tehát a velem egykorú pasik elbújhatnak mellete, és érett is a korához képest.
Már kiírtam 1-2x az fb-mre hogy a kor nem számít a szerelemben de rám se hadarít.
Mit tegyek hogy újra belém szeressen?
jah, most hogy kigyúrta magát, már rögtön kell :D
amúgy irogass még sokat fbre, az tuti működni fog
Az biztos, hogy a kiírásod (a kor nem számít a szerelemben) csak dühítette. Valószínűleg ilyesmi fordulhatott meg a fejében: "na persze, ekkora ...ságot, bezzeg engem a kor miatt utasított vissza! Álszent!"
Szóval inkább reméld, hogy nem látta a megosztásodat.
Szerintem egyetlen dolgot tehetsz: lehetőleg személyesen találkozol vele, és elmondod, hogy tudod hogy anno visszautasítottad, de mostmár vonzódsz hozzá. És hogy tudod hogy nem érdemelsz változást, új esélyt, de ha mégis ő még vonzódik hozzád, akkor mostmár máshogy reagálnál a közeledésére.
És itt köszönj el tőle azzal, hogy hagyod gondolkodni. Adj neki egy puszit, és pá. A többi őrajta múlik.
És így születnek a r*bancok, ahogy a kérdező is. Jól bemutatkoztál itt.
Az írásodon látom, hogy az észre nem buksz.
Ne haragudj, de ez alapján ugyanolyan vagy, mint pár évvel ezelőtt.
Nem azt írod, hogy később jobban megismerted, és meg is szeretted, ennek megfelelően meg is bántad, hogy kihagytad a lehetőséget. Neeem! Izmos, kocka hasa van, magas... XD
Szintén nem utal túl nagy észre, hogy fészen próbálod észrevetetni magad. Face mentalitás:
"Nehéz bármit véghez vinni, ha senki sem törődik veled." - írja a 15 éves csaj.
Komment: ugyan! tudod, hogy sokan szeretünk és itt vagyunk neked! Csaj: Igen, tudom. :)
xD
Ja, és ha látta a koros kiírásodat, álszent p*csának gondol.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!