Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, hogyan tovább? Többi lent.
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány akivel már régóta beszélgete és úgy vettem észre meg úgy ismertem meg hogy tényleg nem az a kur... és nem is volt még sok pasija. Viszont a természete kicsit érdekes, mert elég jól megvagyunk már egy 2-3 hónapja, már azt mondta hogy "szeret", de bulikba jár minden hétvégén, van hogy 3-4 napig nem is beszélünk mostanában és hát nem tudom hogy mit kéne csinálnom most ?! Hagyjam, vagy folytassam és meglátjuk mi lesz ?
Engem zavar hogy minden hétvégén bulizik és más pasikkal van... Szerintetek ?
2013. máj. 3. 19:44
1/1 anonim válasza:
ha nem vagy a pasija, akkor ne zavarjon (megsúgom, ha felszeded, ezt akkor se tedd szóvá!)
hívd el randira!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!