Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem egy srácba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy srácba, akinek barátnője van. Két hónapja tart a "kapcsolatunk". Én többször is próbáltam lezárni, de ő nem engedi, viszont a barátnőjét nem hagyja ott. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem történt köztünk semmi testileg, csak csókolóztunk de a héten 2-3 napot együtt alszunk, hétvégére pedig hazamegy a barátnőjéhez.Sem testileg, sem lelkileg nem merek neki megnyílni mert félek, hogy mégjobban sérülnék. De azt mondja, hogy addig, míg nem nyílok meg, nem tud dönteni mert nem ismer igazán. Fél attól, hogy két szék közül a pad alá esik majd, mert úgy érzi, nem vagyok biztos magamban és nem akarom igazán vele, hogy komolyabb legyen a dolog. De ez nem így van, persze félek nagyon attól, hogy majd velem is ezt tenné és félek a nyártól is mert 150kmre lakunk egymástól s mindketten dolgozni fogunk. A suliból már csak két hét van és már most azon aggódom, hogy ő bejelenti, hogy tényleg legyen vége. Mit tegyek? Vegyek egy nagy levegőt és zárjam le most? Vagy legyek türelmes és bízzam rá a kapcsolatunkat abban reménykedve, hogy engem választ?

N/22

2013. máj. 3. 18:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ez egy féreg. Magyarán tök mindegy, kivel kefél, csak lyuk legyen a lába közt. Hagyd a francba, nem érdemel meg.
2013. máj. 5. 23:22
 12/13 A kérdező kommentje:
Tegnap a csajszi szakított vele. Írt is, hogy vége de éreztem rajta, hogy kivan emiatt. Sajnálom, hogy ez történt, és egy cseppet sem lettem nyugodtabb vagy boldogabb. Most majd jön hozzám, hogy nyalogassam a sebeit??
2013. máj. 6. 00:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Valószínűleg ez fog történni. Kapja be, te meg ne legyél butus, ne menj el szamárnak, ha nincs ló.
2013. máj. 6. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!