Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ébreszthetem rá, hogy hibázott?
Figyelt kérdés
életem pasija csöngetett az ajtómon tavaly nyáron. Minden olyan volt mint egy amerikai tinifilmben másfél hónapig tartott a nagy "szerelem" amikor már flottás telefont és közös ágyat akart Ő kettőnknek.
Majd hirtelen egyik napról a másikra szakított velem telefonon.
azóta nem találkoztam vele, de most újra esély lehet rá hogy összefussunk.
Hogyan érhetném el, hogy észrevegye mit vesztett?
köszi
2013. máj. 1. 14:54
1/4 Buborék Fejü válasza:
Nem értem miért akarsz olyan dolgot bebizonyítani neki, ami csak szerinted van úgy...
Tipikus nöi hozzáállás...
2/4 A kérdező kommentje:
Tipikus himsoviniszta komment! ;-)
2013. máj. 1. 22:06
3/4 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék :(
Legyél olyan amilyen voltál amilyennek megszeretett és nézzél ki nagyon szexisen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!