Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sok nőnek, férfinak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nőnek, férfinak miért olyan nehéz bocsánatot kérni a párjától ha hibázott?

Figyelt kérdés
Én ezt tapasztalom sok helyen!
2012. júl. 26. 18:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem csak a párjától. A legtöbb embernek nehezére esik bocsánatot kérnie, főleg ha nem kis dologról van szó.
2012. júl. 26. 18:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Nehéz elismernie, hogy hibázott.
2012. júl. 26. 18:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálunk mindig nekem kell bocsánatot kérnem....Pedig nagyon büszke ember voltam EDDIG! De most valahogy nem bírom ki, hogy ne menjek oda hozzá...Nagyon megszerettem és azért van ez
2012. júl. 26. 18:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert azt hiszik, kevesebbet érnek, ha bocsánatot kérnek. Megalázónak érzik, pedig nem az. Ez valami rosszul értelmezett büszkeség részükről.
2012. júl. 26. 18:52
 5/5 omba ***** válasza:

18:30, a büszkeség, meg a bocsánat kérés nem zárja ki egymást.

Én arra vagyok büszke, hogy nem kenem el a hibáimat, hanem bocsánatot kérek, legalább.

Ez ritkán oldja meg a bajt, mégis nehéz.

Nevelés kérdése azt hiszem.

2012. júl. 26. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!