Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illene bocsánatot kérnem?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
A dolog előzményét a linkre kattintva olvashatjátok.
Úgy döntöttem, hogy most az egyszer elnézem a páromnak, amit tett, ezért visszafogattam és még a gyűrűjét is visszaadtam neki. Nagyon hálás, tartja az akkor tett ígéreteit.
Namármost a mosolyszünet allatt meglátogattam egy, a neten a testét pénzért kínáló lányt. Egyáltalán nem bántam meg, de már rögtön az elején tárgyilagosan közöltem a párommal, mert úgy illik. Nagyon bántja a dolog, de úgy érzi, hogy nincs joga haragudni rám, és én ezt nagyon helyesnek tartom
Bár nem bántam meg, amit tettem, azon gondolkodom, hogy mennyire tenne jót a kapcsolatunknak, ha mégis bocsánatot kérnék? Vagy ez alap és gondolkodnom sem kellene rajta? Ha úgy döntök, hogy bocsánatot kérek, akkor hogy tegyem? Csak lökjem oda neki, hogy "elnézést", vagy térden állva, virággal és csokival esedezzek a bocsánatáért?
Azért ne essünk a két végletbe... Nem kell letérdelni... És nem is úgy odavetni mint a kutyának a csontot.
Pl.: Ne haragudj kicsim, csak kikészültem csöppet.
Megalázott egy közösség előtt, elhagyott, nem bízott benned, miután kiderült az igazság már pedálozott vissza, és még te kérj bocsánatot? Ne alázkodj már meg ennyire azért. Legyen benned egy kis tartás.
K*rvánál voltál...és? Együtt voltál akkor a pároddal? Nem. Hisztizik emiatt? Nem. Elfogadta h megtörtént, és belenyugszik? Igen. Akkor nincs miért piszkálni ezt az ügyet. Azzal h bocsánatot kérsz, csak felbolygatod a témát megint. Arról nem is beszélve, h nehogy már ennyi megpróbáltatás után még neked kelljen bocsánatért esedezni.
Ezt a virág csoki dolgot pedig felejtsd is el. Most gondolj bele, odamész hozzá, h "drágám, k*rváztam, de tessék hoztam virágot meg csokit". Biztos örülni fog...
Hagyd ezt a dolgot, és ne foglalkozz vele.
"de úgy érzi, hogy nincs joga haragudni rám, és én ezt nagyon helyesnek tartom "
Ha szerinted sincs joga haragudni rad, akkor minek kernel bocsanatot? Plane, hogy egyszer mar megbeszeltetek, most megegyszer fel akarod hozni a temat? Meg tenyleg, még johogynem mindenezek utan még te fogsz terden allva esedezni elötte.
N
Jó... Csak kicsit már sajnálom, mert folyton azt kérdezi, hogy szép volt-e a csaj, meg hogy jobb volt-e vele?
Kezd szánalmas lenni szegény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!