Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinál egy nő ha nagyot hibázott?
Összevesztünk és olyan megjegyzést tettem amit nem kellett volna. Nagyon megbántam, bocsánatot kértem. Nyilván ez is egy viszontválasz volt valamire, amivel ő szekált hosszú ideje én meg megkerestem a legérzékenyebb pontját. Szóval ment oda- vissza a játék.
Nem tudom, hogyan tudnám jóvá tenni. Már bocsánatot kértem, de rideg volt és elutasító. Várjak?....
Beláttam, hogy hibáztam...Nem akarom, tovább, bolygatnia dolgot, elutasítástól csak még jobban szenvedek.
Mit tegyek még?
Semmit ne csinálj, várd meg mig ö lép, föleg,hogy te már bocsánatot kértél. Ez a tanulópénz,hogy türelmesen várnod kell:)
És egy javaslat:) bár ezt nem kérdezted...
A gyerekes játszmákat felejtsétek majd el, ha rendbe jöttök. Annak is oka van. de meg lehet szüntetni és kezelni.
Az úgy tönkretesz egy kapcsolatot, mint annak a rendje. És értelme sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!