Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyet miért csinál egy nő? Mit akarhat?
Mikor facebookon beszélünk, állandóan mondja, hogy mennyire szeret meg jó velem stb... De élőben nagyon változó :/ Van mikor suliban észre sem vesz... Ha oda megyek hozzá akkor is inkább a barátnőjével beszélget inkább és csak egy szavakkal válaszol, ha nem megyek oda akkor nem is beszélünk... De néha meg normális és foglalkozik velem.
Ha sulin kívül találkozunk akkor többnyire odaadó meg aranyos... De nagyon ritkán találkozunk :/ konkrétan 2 hetente egyszer.... (másfél hónapja vagyunk együtt Nem rég lépett ki egy hosszabb kapcsolatból, és a szüleinek nem akar még bemutatni, hozzám meg ritkán jön el... Mindig megbeszéljük, aztán végül mindig van valami amiért lemondja. De ha megkérdezem h akar e egyáltalán, akkor mondja, hogy igen meg be is sértődik mikor duzzogok h mindig lemondja... Merthogy ő jönne stb...
Ő most amolyan unaloműzőnek használ vajon? Hogy ha épp nincs senki akkor jó vagyok... vagy szeret és tényleg közbe jönnek neki a dolgok azért nem jön, meg suliba azt várja h én szaladjak utána.. stb.. Szerintetek?
18/F
Háát.. szerintem nem szeret Téged ://
Sajnálom, de szerintem joóbb ha már most keresnél egy lányt, akinek nem csakl azért vagy, mert ha nincs ló akk joó a szamár is ://
Bocsi, én így látom :)) !!
(Persze tévedhetek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!