Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek egy nap alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy nap alatt belelehet valakibe szeretni?

Figyelt kérdés

2013. máj. 1. 13:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Lehet:)

De legalább a rózsaszí köd biztos:D

2013. júl. 8. 23:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Van igazság pár írásba itt.

De pl látsz egy jó nőt.. Ú de megdugnád.. Az nem szerelem.. na azok a hormonok.

A vonzalom az már egy érdekesebb dolog.

És írta valaki hogy egy pár együtt van kialakulhat a szerelem. Ez is igaz.

De én is jártam már úgy hogy egy lányba beleszerettem 2 óra alatt. Távoli ismerős volt pedig csak. Egyoldalú a szerelem már vagy 4 éve. Mégcsak nem is világszépe a lány de mégis van benne valami ami azóta is megfogott,,, -Nos akkor hol is vannak azok a mesgyék? Ki mondja hogy nem lehet?

De volt olyan is hogy ki se akartam kezdeni a lánnyal egy busszal jártunk dolgozni beszélgettünk sokat aztán 2 hétt mulva beleszerettem.

Szóval szerintem ez nem kémia meg ilyen hülyeségek..

2013. júl. 8. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!