Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez vajon mit jelenthet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez vajon mit jelenthet? (többi lent)

Figyelt kérdés

A kérdésem a következő lenne: Szóval van egy lány akivel barátok voltunk egy évig, az elejétől kezdve szerelmes voltam belé, csak akkor éppen volt barátja majd szakított vele és majdnem 1.5 évig vártam arra hogy összejöjjünk, tegnap volt is nálam, de miután kikísértem, majd hazaértem leültem az ágyra és elkezdtem könnyezni (elég érzékeny lelkű vagyok.) Az mitől lehetett? Az hogy végre sikerült vele összejönnöm, vagy most jön ki az a szenvedés ami 1.5 évig volt? Veletek volt már hasonló?

17f

2013. ápr. 30. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Heh? Azért sírtál, mert összejöttél a csajjal, akire másfél évig vártál?
2013. ápr. 30. 20:42
 2/7 anonim ***** válasza:
sztem azért mert annyira sokat jelent neked a lány, és annyira szereted h mélyen érint a dolog :) .22/lány
2013. ápr. 30. 20:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha összejöttél vele akkor örömkönnyek. Vagy csak nem akarod elveszíteni mert azzal egy barátot is elveszítenél. Gondolkozz, ezt nem tudhatjuk helyetted !!
2013. ápr. 30. 20:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Teljesen félre érted, tulajdonképen itt már arról szólt az egész, hogy lemondtam róla mert azt hittem nem fog sikerülni. És most még is. Csak nem tudom eldönteni hogy most azért mert sikerült vagy mert ennyi szenvedés után jött össze.
2013. ápr. 30. 20:44
 5/7 anonim ***** válasza:
mindkettő :)
2013. ápr. 30. 20:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2013. ápr. 30. 20:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Örömkönnyek.:)
2013. ápr. 30. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!