Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon csak játszadozik? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon csak játszadozik? Mi lehet az oka? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Üdv!

Van egy lány, akit kb ~24 hónapja ismertem meg, egyik barátomon keresztül ismertem meg (nála voltam látogatóban, nem ott lakom). Tudtam, hogy van barátja, ezért nem akartam tőle semmit (de nagyon megkedveltem), mivel értelmét nem láttam. Még aznap elkérte barátomtól az egyike elérhetőségem, és elkezdtünk beszélgetni (neten). Aztán én lassan beleszerettem, de ekkor lett egy másik barátja (nem minden volt nekem tiszta az elején). Szinte minden nap beszéltünk, aztán idővel szakított a barátjával, de nemsokkal ezután összejött mással, de ekkor tudta hogy szeretem. Kb 1 hét után szakítottak, és nagyon megharagudtam rá, próbáltam elfelejteni, de még mindig szerettem. Pár héttel később beszélgetni kezdtünk megint, ekkor elmondta, hogy ő is szeret, és sajnálja, és már tudja mit akar. Azóta nem volt senkije (kb 1 éve). Nem lakunk olyan messze egymástól (50-100km között, nem akarok konkrétat írni). Én szeretnék vele találkozni, és mindent megtennék érte, viszont ő fél attól hogyha összejönnénk nagyon hiányoznék neki, és csak néha láthatna. Rengeteg dolgot megbeszélünk, minden nap beszélünk, sms-ezni is szoktunk, és azt mondja szeret. Nemrég találkoztunk, de csak beszélgettünk, de a kapcsolatot nem hoztuk szóba, én élveztem hogy végre láthattam. Nem jutunk egyről a kettőre. Aki tudott erről a barátaim közül (fiúk is lányok is, mindenki azt mondta nem éri meg, hagyjam őt). Nem tudom eldönteni mit tegyek. Körül-belül 2 éve várok rá, és nem tudom elfelejteni, kiverni a fejemből (nem voltam közbe senkivel, nem volt barátnőm se). Rengeteg minden amit mondott eddig, arra utal hogy szeret, de nem vagyok benne biztos. Azt is mondtam neki, hogy nem tudok haragudni akkor se ha Ő nem szeret, nyugodtan elmondhatja, erre azt válaszolta hogy ő sem akar mással lenni, csak a távolság az akadálya.

Tudom, sokan azt mondanátok, hogy semmi értelme, ami meg is értek. Viszont aki tud, segíthetne ebben a helyzetben, hogy mit tehetnék. Lenne még akár egy csöppnyi esélyem is?

Bármit megtennék érte, és nem akarom feladni se. Arra már rájöttem hogy nem normális amit csinálok, de ez van.

Valószínűleg rengeteg mindent kihagytam, aki segít annak nagyon hálás vagyok.

2013. ápr. 30. 19:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy játszik. Én a helyedben megpróbálnám.:)
2013. ápr. 30. 19:09
 2/6 A kérdező kommentje:

Viszont, ha megpróbálom ezt megbeszélni vele, akkor nem jutok semmire. Nem fogom feladni, viszont tanácsot szívesen elfogadok :3

Egyébként köszi :D

2013. ápr. 30. 19:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Próbáld meg.. Megéri :D
2013. ápr. 30. 19:33
 4/6 A kérdező kommentje:

Tanács alatt azt értem, hogy mit kellene tennem, hogy átértékelje az egészet, vagy rájöhet hogy elveszíthet, vagy választás elé kellene állítanom?

Nem tudom mit tegyek :(

2013. máj. 1. 12:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Mindenképpen beszélj vele. A távolság az nem akadály, ugyis megpróbáltok több időt szakitani egymásra.

Beszéldd meg vele h ezt te komolyan gondolod.

2013. máj. 2. 14:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, már megvolt. Az a baj nem jutok egyről a kettőre :/
2013. máj. 2. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!