Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon ő volt az igazi?

Figyelt kérdés
Mikor összejöttem az előző barátommal, már az első pillanatban éreztem, hogy ez valami más. Elképesztően tetszett, aztán nagyon beleszerettem, és az égvilágon bármit megtettem volna érte. Sajnos sok problémánk volt, pl. ő pesti volt, én meg nyíregyi, és a szüleim sokat akadékoskodtak, meg a srác is alig hívott, mert ugye drága, és közben meg nagyon sok munkája volt, és az is zavart pl. hogy cigizett, és lusta volt, és nem is volt sok közös témánk, meg kicsit feszengtem mellette, bár szégyenlős típus vagyok. Végül szakítottam vele, mert úgy éreztem, nem törődik velem igazán. Ez már fél éve volt, de egyszerűen nem tudom elfelejteni, még mindig hiányzik...Minden gond ellenére, úgy érzem, nem tudok nélküle élni. Senkinél nem érzek olyan heveset, senki nem vonz annyira hihetetlenül...Mitől lehet ez? Ő lett volna az igazi..?
2013. ápr. 27. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem ő volt az igazi. :) Ez nem egy "Igazi" leírása, csak kötődsz még hozzá érzelmileg. Engedd el, előtted az élet. :)
2013. ápr. 27. 19:35
 2/5 Pain for Pleasure ***** válasza:
Nem hiszek ebben a "mindenki számára létezik az igazi", mindig azt hisszük a nagy ő-nek, akibe éppen szerelmesek vagyunk. És ez a mondatod: "zavart pl. hogy cigizett, és lusta volt, és nem is volt sok közös témánk, meg kicsit feszengtem mellette" elárulja, hogy bizony ő nem illett hozzád.
2013. ápr. 27. 19:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha szakítottál vele akkor nem ő volt az igazi. Az igazival nem szakítasz.
2013. ápr. 27. 19:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Béla? ;)
2013. ápr. 27. 20:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2013. ápr. 28. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!