Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért érzem ezt cikinek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt cikinek?

Figyelt kérdés

Nem olyan kérdést szándékoztam feltenni, mint amit naponta kb 50x raknak fel... 16 éves srác vagyok és rohadtul gáznak érzem magam, amiért még nem csókolóztam. Igazából nem az lenne a problémám, hogy ronda vagyok stb (sokan helyesnek tartanak, magas vagyok, szőkésbarna haj, zöld szem, de igazából szerintem annyira jóképű sem vagyok, de ronda sem, na mindegy), hanem egyszerűen, csak az, hogy én még a smárolásig sem jutottam el. Volt már barátnőm, de csak 14 évesen, vele meg nem smároltam (ez is lehet, hogy gáz).

A problémám igazából az, hogy csomó osztálytársam/haverom meséli, hogy milyen jókat szexel, meghogy lesz*pta egy csaj, stb... én meg még csak nem is csókolóztam... Egyszerűen nem volt még olyan lány, akivel eljutottam volna odáig, de ezt mégis rohadtul égőnek érzem.

Egyúttal azt sem tudom, hogy mikor, és hol találhatnék már egy olyan lányt, akit szerethetek, és ő is engem, egy olyan lányt akibe szerelmes lehetek; nekem nincs szükségem ilyen komolytalan kiscsajokra. Az osztályban lévő lányokkal haveri szinten jóban vagyok, de ott is inkább ilyen fajta lányok vannak (zéró komolyság).

Szóval kicsit kezdem gáznak érezni a helyzetemet.. Tanács?

16/F

2013. ápr. 30. 16:35
 1/7 anonim ***** válasza:
nem vagy gáz. a többiek meg kamugépek, szűz mind egy szálig.
2013. ápr. 30. 16:37
 2/7 A kérdező kommentje:
1., biztos nem kamuzik mindegyik, van csajuk, az is elmondja, meg minden... azért kösz a választ.
2013. ápr. 30. 16:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sem gáz:) a többiek meg am is megbánják majd pár év múlva:D
2013. ápr. 30. 16:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki nehogy azt hidd.Az osztálytársaid/haverjaid valószínűleg kamuznak.
2013. ápr. 30. 16:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne érezd gáznak, inkább az a ciki, hogy a haverjaid ilyeneket mesélnek - a legtöbb esetben igazságalapja sincs, ha meg mégis van, akkor sokkal inkább szánalmas, az ilyen dolgok nem tartoznak másra.

Nem találkoztál olyan lánnyal, akivel érdemes lenne foglalkozni, ennyi történt, ezzel semmi probléma nincs, rosszul jött ki a lépés, majd lesz jobb is. Én 13 voltam az első csóknál, utána majdnem 2 évig semmi, akkor 3-4 hónapig volt barátnőm, és szintén 1-1,5 évig semmi, utána meg egy 4 éves kapcsolat kezdődött, van ilyen, nem kell cikinek érezni.

22F

2013. ápr. 30. 16:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Miért bánnák meg? Csak élvezik az életet. És gáz, hogy még feleannyira se jutottam mint ők (egy komoly kapcsolatom sem volt még). Tudom, hogy nem itt kellene ülni és szomorkodni, hanem tenni érte valamit, de azért jól jönne pár tanács.
2013. ápr. 30. 16:42
 7/7 Szpirit ***** válasza:
Igen érzelmileg csökött vagy! Egyátalán hogy jut ez eszedbe ilyen baromság, kicsit régibbmódi vagy. Ezzel NINCS baj.
2013. máj. 1. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!