Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Worldismine kérdése:
Lányok ti mit szólnátok hozzá? Kínos lenne a ti részetekről?
Figyelt kérdés
Hogyan reagálnátok ha az exetek akit nem láttatok 1-2 hónapig,de jóba vagy vele beszélgettek a neten. A srác megbeszélés nélkül egy ajándék csokor rózsával lepne meg titeket jelezve azt h ő újra összejönne veled?(lány szakított velem)Azért akarom ezt megcsinálni mert úgy veszem észre a jeleket az exemenen h talán még akarna tőlem valamit mert ő érdeklődik felőlem h h vagyok,szerelmes,újrekezdéses posztokat oszt meg Facebookon,like-olja a képeim stb.2013. ápr. 28. 20:28
1/7 anonim válasza:
először azért jobb lenne megbizonyosodni tényleg igy van-e nekem ezek a jelek kevesek lennének.
de én nagyon örülnék egy csokor rózsának. főleg az exemtől. sajnos engem is kidobott és én is vissza akarom kapni
2/7 anonim válasza:
nem lenne kínos. legalábbis nekem nem... de ha ilyet csinálnál, én már csak sajnálatból összejönnék veled... de vszínűleg amúgy is...:)16L
3/7 anonim válasza:
De rossz a kérdés mert nyilván aki utálja az exét és esélyt se adna neki az majd saját helyzetéből kiindulva NEM-et fog irni. Míg ha az exed helyében lenne lehet, hogy IGEN-t irna.
4/7 anonim válasza:
Én az első válaszoló vagyok, mindent megadnék egy ilyen vallomásért. A nyakába ugranék és összevissza csókolgatnám sosem engedném el. :D
De sajnos engem nem akar már nem szeret igy csak az álmodozom ilyenről :(
Szerencsés lány a barátnőd, irigylem. Próbáld meg mindenképpen, ha ő is szeret biztosan visszafogad bár nem ismerem az előzményeket de drukkolok Nektek! 24/L
5/7 anonim válasza:
Azért a FB-os posztokra ne adj, lehet, hogy az elmúlt hónapokban volt valakije, és vele akarja újrakezdeni...
6/7 A kérdező kommentje:
biztosan tudom h nem volt neki senkije ezalatt az idő alatt. nagyon jóba vagyok a barátnőivel és mondták nekem. és megint egy példaként az FB-t hozom fel mert még csak nem is kedveli egy srác képét sem.
2013. ápr. 28. 20:54
7/7 anonim válasza:
Én nem fogadnék vissza egy fiút akivel szakítottam de mindenki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!