Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok azokra a helyekre akarna veletek menni nyaralni, ahol az exével volt, ti mit szólnátok?
Olcsó, és szép helyek, de folyton azzal jön, hogy milyen jól érezte itt, és ott magát, persze nem a hapsi, hanem a szép környezet miatt :/
35f
Magamból kiindulva simán el tudom képzelni, hogy tényleg a hely tetszett neki, nem pedig azért akar odamenni, hogy a volt barátjával töltött nyaralásokat idézgesse.
Meg van olyan ember, és szerintem a párod is ilyen, aki egyszerűen csak szeret visszatérni a jól bevált nyaralóhelyekre. Nem kell mindjárt rosszat látni e mögé.
Én jártam már így, hogy a barátjáék nyaralójába mentünk, többesben, és egész héten azt hallgattam, hogy "emlékszel, mikor X nődet hoztad el? emlékszem, amikor Z-vel voltál itt? Aztán egy óvatlan pillanatban valamelyik srác elszólta, hogy az a csoda, ha valamelyik nőjét nem hozza el. Kicsit furcsán esett, de viszonylag gyorsan túltettem magam rajta.
A te eseted némileg más, én megmutatnék neki új helyeket. Nem feltétlenül azért, mert a régiek más pasikra emlékeztetik, hanem, hogy világot lássatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!