Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy aki nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy aki nekem kell annak én sose?

Figyelt kérdés

Aki meg nekem nem kell, az bezzeg majd meg hal értem...

Más is van így? Én mindig. És most már elegem van!:(

24/L

2013. ápr. 24. 21:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Hú de sokszor voltam így. :):):) Már nevettem kínomban :D Aztán belegondoltam, hogy matematikailag mennyi a valószínűsége, hogy ez mindig így legyen. Azóta is számolok...:D
2013. ápr. 24. 21:30
 2/6 Zúzmaraharapás ***** válasza:
90%
Rosszul jön ki a lépés, vagy pedig tudod, van az a közhely, hogy az mindig jobban vonzó, ami nem lehet a miénk... Lehet, hogy téged is az hajt, hogy annak felelj meg, aki elérhetetlen.
2013. ápr. 24. 21:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Murphy törvénye. De egyébként ez megfigyelhető, viszont a logikájára még nem tudtam rájönni. Lehet, hogy egyszerűen nem a megfelelő emberekkel találkozol. Én se kellettem még soha senkinek, mert utólag mindig rájöttem, hogy nem a megfelelő delikvenseknél próbálkoztam.
2013. ápr. 24. 21:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Nektek csajoknak általában az kell akinek Ti nem.

Akinek meg igen az meg "méltóságon aluli" és takarodjon.

2013. ápr. 24. 21:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne, hogy ahol laksz minimum 100 olyan pasi van akinek kellenél, ha ennyiből sem tudsz választani, akkor megérdemled, hogy egyedül maradj, és ne rinyálj.
2013. ápr. 25. 00:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát talán pont ezaz,hogy te is lesza*od nagyívben ,aki neked nem kell..ő meg az életét is talán odadná..akkor nem vágom mit csodálkozol ha te se kellesz másnak :).de unom már,hogy ilyen balf*sz kérdéseket tudtok írni...komolyan vicc olvasni,méginkább szánalom :D
2013. máj. 25. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!