Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jelent valamit, vagy csak nem ér rá?
hali.
egy lány (aki igen messze lakik tőlem) megtetszett, taliztunk 2x élőben, és beleszerettem. tegnapelőtt elmondtam neki, a válasza: egyelek meg de aranyos vagy :DDD
szóval semmi konkrét. utána elkellett mennie és megadta a számát (végre!!). kövi nap (tegnap) feltettem neki egy rakat kérdést egyszerre (megkérdeztem feltehetem-e és mondtam, hogyha van olyan amire nm szívesen válaszol azt hagyja ki nyugodtan) válaszolt egy-kettőre majd írta, h mennie kell és mondta, hogy majd ír üzit (sms) ha lesz. ez a beszélgetés tegnap délelőtt volt... azóta nem volt fent (skypeon beszélgettünk, mert a gépem elég laggosan viszi a facebookot) de láttam facebookon fennvolt egy 5percre, de nem akartam ráírni mert nem tudom, hogy most mivan?
nem akar velem beszélni? azt várja, hogy én hívjam fel? nem ér rá? xDD
lehet nem ér rá, nem tudom xDDD csak már beszélnék vele... :/ hiányzik...
mit tegyek? várjak? hívjam fel?
14/F és 14/L
normális válaszokat várok
köszi előre is:D
a 2x találkozást ne 2 randinak nézzétek.
tábor...
1. válaszoló
Köszi!:)
inkább smst küldenék, mert alig van pénz a telefomon xDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!