Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti engednétek, hogy a 13 éves lányotok a 15 éves fiújánál aludjon? 4 hónap után
Nincs jó válasz. Ha nem engeded meg valószínű "utálni fog érte" és mindent elkövet, hogy amire készülnek valahogy megtegye, amennyiben készül ilyesmire. de ennek ellenére én sem engedném meg, és nem a "mi időnkbe másképp volt" szöveggel, hanem mert egyszerűen ez nem normális. Egy 13 éves lánynak, aki ha jól sejtem 7. osztályos éppen, még igencsak otthon lenne a helye. Szépszerével el kell neki mondani, és mint a barátnője, nem mint anyukája beszélgetni vele kicsit mindenről, hogyha gonja öröme támad veled ossza meg.
21/L
ma 17:31
Miféle bűnrészességről beszélsz? Hol volt egyáltalán szó arról, hogy esetleg le is fekszenek egymással?
Nem engedném. Nem kezdek most arról beszélni, hogy tanuljon meg minimaxot nézzen(?), mert már mindenki elmondta. De viszont egy 12-15 éves lány is fantáziálhat dolgokról, és még mindig a jobb eset, ha valóra akarja váltani(1. és megkérdezi, nem csak kimarad éjszaka!!,2. most nem feltetlen az ottalvást akarja"valóra váltani", lehet bármi mást..), mintha se most --> se később meg se próbálná, mert nem lenne hozzá élet/lelki ereje... Ami, ha van, már ennyi idős korban megmutatkozik.. Szóval csak felfogás kérdése, hogy örül-e az ember az efféle kérdésnek, avagy nem. Remélem érettétek, kicsit érdekesen fogalmaztam.:)
De persze.. a kérdésre a válasz nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!