Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti engednétek, hogy a 13 éves lányotok a 15 éves fiújánál aludjon? 4 hónap után
Figyelt kérdés
Ha igen, miért, ha nem, miért. Előre is köszönöm!2013. ápr. 22. 15:43
12/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm amiket írtatok. Én is azon a véleményen vagyok, hogy nem. A kérdés nem engem érint, csak egy ismerőst.
2013. ápr. 22. 15:58
13/26 anonim válasza:
Az én 13 éves unokahúgom még suli után minimaxot néz. Nem pedig d*gni óhajtozik..
14/26 anonim válasza:
Nem is értem, hogy merülhet fel egy szülőben az, hogy 13 éves kislányát elengedje-e vagy nem?
15/26 anonim válasza:
Ha nappal el megy hozzá a csaj akkor a csávó ugyanúgy megdugja!Tudjátok van az a mondás " a f@sz nappal is fel áll " ÉBREDJETEK FEL SZÜLŐK !!!!!
16/26 walk w1th mee válasza:
utolsó,amúgy ja..:D
ostobák nemgondolnak erre:D
17/26 anonim válasza:
14évesen bulizni se mehettem és az kb 5 éve volt . 13 évesen meg már ott aludjon egy lány egy fiúnál???szerintem te is tudod a választ nem is értem mért tetted fel
19/26 anonim válasza:
Majd biztos,hogy ezt egy ANYUKA tette fel (kérdést), pff,mert ha igen,akkor azt kell mondanom,hogy a kedves anyuka is gyerek még... ami azt jelenti,hogy 20 éves kora alatt szülte az elvileg,most 13 éves lányát, de sztem ezt TE kérdezed (13 éves).
Ne ott aludni akarjál,hanem tanulj,hogy legyen belőled valaki ebben a k*rva világban,hogy valaki minket is eltartson,mikor nyögdíjas leszek!!! Na szevasztok
20/26 A kérdező kommentje:
Nem, nem az anyja vagyok, és nem is a 13 éves lány. Egy szomszédról van szó, nem kell rögtön leugatni.
2013. ápr. 23. 07:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!